Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Beachhouse 188: uw perfecte vakantieverblijf aan de kust!

Stap binnen in Beachhouse 188 en ervaar direct het gevoel van comfort en luxe in deze charmante recreatiewoning, ideaal voor een onvergetelijke vakantie vlakbij zee.

Beachhouse 188 biedt ruimte aan 4 personen en beschikt over twee smaakvol ingerichte slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en een royale schuifwandkast met spiegeldeuren, ideaal voor het opbergen van al uw kleding en persoonlijke spullen. De tweede slaapkamer is ingericht met twee enkele bedden en handige opbergkasten boven het bed, perfect voor kinderen of extra gasten.

De moderne badkamer is volledig uitgerust met een inloopdouche, een wastafel met spiegel en een toilet. De strakke afwerking en het praktische ontwerp zorgen ervoor dat u zich hier heerlijk kunt opfrissen na een dag vol zon, zee, wandelen en strand.

De open woonruimte vormt het centrale hart van het huis en combineert een stijlvolle keuken met een gezellige woonkamer. De keuken is uitgevoerd in hoogglans wit met een robuust granietlook aanrechtblad, en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en combi-oven. Hier kunt u met gemak heerlijke maaltijden bereiden, die u vervolgens samen kunt nuttigen aan de ruime eettafel.

Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u op het ruime terras van uw volledig betegelde tuin, die weinig onderhoud vergt en perfect is om te ontspannen. U vindt er een luxe tuinset zodat u optimaal kunt genieten van de buitenlucht. De tuin biedt veel privacy dankzij de groene omheining en is rondom voorzien van een laag hekje, ideaal voor honden of kleine kinderen. Het is de perfecte plek om in alle rust van het mooie weer te genieten.

Daarnaast beschikt Beachhouse 188 over een praktische inpandige berging, perfect voor het opbergen van fietsen, strandspullen of andere benodigdheden. Uw auto parkeert u gemakkelijk op uw eigen parkeerplaats, direct naast de woning.

Met zijn unieke ligging achterin het park, geniet u in Beachhouse 188 van de rust en privacy die dit vakantiehuis zo bijzonder maakt. Weg van de drukte, maar toch dichtbij het strand, de bossen en alle voorzieningen die Noordwijk te bieden heeft.

Kenmerken:

Perceelgrootte: 350 m2
Woonoppervlakte: 47 m2
Aantal personen: 4
Inclusief: grond
Bijzonderheden: ruim perceel, volledig betegelde tuin

Over Parc du Soleil...

Wie van het strandleven houdt, zit in EuroParcs Parc du Soleil helemaal goed! Het vakantiepark ligt in het voormalige vissersdorpje Noordwijk in Zuid-Holland. Vanuit je vakantiehuis sta je in een kwartiertje met je voeten in het zand en in de golven. Langs de gezellige boulevard kun je terecht voor een lekkere lunch, een drankje of diner in één van de strandtenten en restaurants.
Kom je tussen eind maart en eind mei? Dan staan de bollenvelden volop in bloei. Op een kwartier rijden vind je de kleurige bloemenvelden van Lisse of de Keukenhof, maar ook recht tegenover het park ligt een uitgestrekt tulpenveld. In een half uur sta je in het historische centrum van Haarlem waar het barst van de culturele bezienswaardigheden zoals het Frans Hals Museum en het Teylers Museum. Andere steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn ook goed bereikbaar vanaf het park. Voor jonge onderzoekers is het Corpus in Oegstgeest een aanrader. Kortom: Resort Parc du Soleil in de Zuid-Hollandse duinen is de ideale combinatie van strand en cultuur!

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 350
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 350
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij