Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ervaar de perfecte combinatie van natuur en comfort aan de haven van Sint-Annaland op het eiland Tholen. Het exclusieve project "Vista Maris" biedt u een prachtig uitzicht op Nationaal Park Oosterschelde, het grootste nationaal park van Nederland, en de levendige jachthaven, bekend als de "Parel van de Delta". Hier geniet u van rust en ontspanning in een charmant dorp met een historisch centrum en voorzieningen zoals supermarkten, cafés en restaurants in de buurt.

De locatie is uitstekend bereikbaar via de Oesterdam en Philipsdam, waardoor u snel Schouwen-Duiveland en Zuid-Beveland bereikt. Steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen liggen slechts op een half uur afstand.

Uw vakantiewoning:

Woonoppervlakte: 88 m²
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Apart toilet: Ja
Balkon/Terras: 41 m², met waterzicht
Tuin: ca. 28 m²
Berging: 9 m²
Parkeerplaats: 1
Lift: Aanwezig
Bijzonderheden: Rolstoeltoegankelijk, maatwerk interieurpakketten, sleutelklaar opgeleverd
Alle appartementen bieden uitzicht op de haven of het water en zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals een combimagnetron, vaatwasser en wasmachineaansluiting. Verhuur en beheer worden verzorgd door Welcome In, zodat u zorgeloos kunt genieten.

De btw over de aankoop bedraagt 21%, bij de verhuur is dit 9%. De btw is volledig terugvorderbaar, maar de precieze fiscale afhandeling kan per situatie verschillend zijn.

Vista Maris – Uw droom aan het water.

Woonkamer
Dit appartement beschikt over een royale woonkamer, die naadloos overgaat in een eetkamer zonder onderbrekende wanden. Hierdoor ontstaat een open en uitnodigende leefruimte, perfect voor ontspanning en gezelligheid.

De bijgevoegde interieurfoto's bieden een indruk van de verschillende stijlen die beschikbaar zijn: Design, Landelijk of Urban Chic. U kunt de plattegronden raadplegen om een beter beeld te krijgen van de indeling van het appartement.

Alle appartementen in Vista Maris worden sleutelklaar opgeleverd. U kiest de interieurstijl, en wij verzorgen de rest. Dit betekent dat u direct kunt genieten van uw vakantiewoning, zonder zorgen. Ook voor verhuur is dit ideaal, want wij zorgen ervoor dat het appartement altijd perfect is ingericht.

Heeft u specifieke wensen voor het interieur? In overleg kunt u uw eigen keuzes doorvoeren, zodat het appartement volledig aansluit op uw persoonlijke smaak.

Keuken
Deze luxe hoekkeuken is uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en wasbak. De geïntegreerde afzuigkap zorgt voor een strakke en opgeruimde uitstraling. U heeft de mogelijkheid om de keuken te kiezen in verschillende stijlen, zodat deze perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en interieur. Een veelzijdige en volledig uitgeruste keuken, ontworpen voor comfort en efficiëntie.






Slaapkamer
Ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht over zee. De aangrenzende badkamer biedt hetzelfde adembenemende uitzicht.

Daarnaast kunt u in overleg uw eigen interieurwensen realiseren, zodat het appartement volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Badkamer
De badkamer biedt volop ruimte en is stijlvol ingericht. U vindt hier een ruime douche met een moderne RVS douchegoot, afgewerkt met een thermostatische douchemengkraan. De douche is uitgerust met een kunststof doucheslang en een douchekop met stoombegrenzer, gemonteerd op een elegante zwarte opsteekpen. Het glazen douchepaneel is beschikbaar in zowel zwart als transparant.

De wastafel is een designkom geplaatst op een strak stalen frame, voorzien van een eengreeps mengkraan met waterbesparende perlator, wat zorgt voor zowel comfort als duurzaamheid.

Omschrijving van het park
Vista Maris - Uw Droom aan de Zeeuwse Kust

Vista Maris in Sint Annaland biedt de perfecte mix van natuur en comfort. Dit recreatiepark ligt prachtig aan Nationaal Park Oosterschelde, waar u kunt genieten van uitgestrekte wateren, rustende zeehonden en een rijk vogelleven. De nabijgelegen jachthaven, bekend als de "Parel in de Delta," biedt een beschutte ankerplaats en heerlijke eetgelegenheden.

Voor de avontuurlijke watersportliefhebbers is er een eigen duikplaats, waar u de onderwaterwereld van Zeeland kunt verkennen. Na een actieve dag kunt u ontspannen op het strand, allemaal op loopafstand van uw appartement.

Sint Annaland is een levendig dorp met alle voorzieningen binnen handbereik, en grotere steden zoals Bergen op Zoom en Roosendaal zijn snel bereikbaar. Vista Maris biedt u rust, recreatie en levendigheid op één plek – ideaal voor een tweede woning of investering.

Omschrijving van de omgeving
Ontdek de omgeving van Vista Maris – Sint Annaland

Vista Maris biedt een prachtig uitzicht over een uitgestrekt waterlandschap, waar zandbanken en (trek)vogels zorgen voor een spectaculair schouwspel. Voor de deur ligt een klein strand, perfect voor ontspanning.

Op loopafstand vind je het gezellige centrum van Sint Annaland met diverse voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt en leuke restaurants. Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes naar bijvoorbeeld Stavenisse.

De jachthaven biedt avonturen zoals zeiltochten en rondvaarten om zeehonden en bruinvissen te spotten. Vista Maris staat voor rust, ruimte en onvergetelijke herinneringen.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 106
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 1

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 106
Tuin achter Ja
Tussenwoning Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Buiten bebouwde kom Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl