Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek pand te koop aan de Voorstraat 45 in Sint-Annaland!

LET OP! Het bestemmingsplan staat toe dat het pand volledig als woning gebruikt mag worden.

Dit karakteristieke pand biedt een unieke kans om uw woondromen te realiseren in het hart van Sint-Annaland, op een toplocatie nabij diverse horecazaken, supermarkt Jumbo, de jachthaven en op korte loopafstand van het strandje van Sint-Annaland.

Tot voor kort werd het pand gebruikt als bakkerijwinkel met bakkerij en magazijn op de begane grond en opslagruimte op de eerste verdieping. De huidige eigenaren hebben de bovenverdieping ook als woonruimte gebruikt, en volgens het bestemmingsplan is het mogelijk om het gehele pand als woning te gebruiken. Dit maakt het pand bijzonder aantrekkelijk voor wie op zoek is naar een karakteristieke woning met veel ruimte en potentie.

Begane grond (circa 207 m2): Bij binnenkomst treft u een sfeervolle entree die toegang biedt tot de voormalige bakkerijwinkel, gelegen aan de voorzijde van het pand. Via een portaal, grenzend aan de winkel, bereikt u de bakkerij aan de achterzijde, de keuken, en de trap naar de eerste verdieping. De keuken is voorzien van een schuifpui naar een patio/binnentuin en geeft toegang tot de bijkeuken en het toilet. Vanuit de bijkeuken bereikt u de binnenplaats aan de achterzijde.

De voormalige bakkerij biedt aan de achterzijde toegang tot de binnenplaats en de garage, die beschikt over een sectionaaldeur. Boven de garage bevindt zich een bergzolder, bereikbaar via een vaste trap.

1e verdieping (circa 75 m² boven 1,5 meter): Op de eerste verdieping bereikt u via de overloop een kamer aan de voorzijde van het pand, de badkamer, diverse inbouwkasten en twee (slaap)kamers aan de achterzijde. Vanuit de kamer aan de voorzijde heeft u toegang tot nog twee extra kamers. Met enkele aanpassingen is het mogelijk om aan de voorzijde een ruime woonkamer met open keuken te creëren, waardoor er een prachtige bovenwoning ontstaat met een badkamer en twee slaapkamers aan de achterzijde en de mogelijkheid tot een dakterras.

Bergzolder: Via een luik op de overloop heeft u toegang tot de bergzolder, die extra opslagruimte biedt.

Dit unieke pand, dat voorheen als bakkerij werd gebruikt, biedt dankzij het bestemmingsplan de mogelijkheid om het volledig als woning te benutten. Dit maakt het een bijzonder interessant object voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar een karakteristieke woning met veel mogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit om het pand te bezichtigen en samen de diverse mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie betreft het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website www.omgevingswet.overheid.nl. Onderstaand treft u een korte samenvatting van het bestemmingsplan:

Bestemmingsomschrijving volgens bestemmingsplan:

De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijf tot en met categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; b. cultuur en ontspanning zoals een atelier, creativiteitscentrum, dansschool, museum, muziekschool en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen; c. detailhandel, niet zijnde een supermarkt, uitsluitend op de begane grond; d. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond; e. kantoor, uitsluitend op de begane grond; f. maatschappelijk: gezondheidszorg, jeugdopvang, naschoolse opvang, onderwijs, openbare dienstverlening, praktijkruimte, religie, uitvaartcentrum, verenigingsleven, welzijnsinstelling en met voorgaande functies vergelijkbare voorzieningen, uitsluitend op de begane grond; g. sport: sportcentrum, sportschool, uitsluitend op de begane grond; h. het wonen daaronder begrepen de uitoefening van aan-huis-gebonden-beroepen, logies met ontbijt en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijf gericht op opslag, sorteer en distributie van folders c.q. reclamemateriaal; j. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 2': tevens een bedrijf met SBI-code 41, 42, 43; k. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 1': tevens een horecabedrijf tot en met categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de begane grond; l. ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met horecacategorie 2': tevens een horecabedrijf behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten; m. ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; n. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie B1': bedrijven tot en met categorie B1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; o. Bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen en toegangswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1780
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1780
Woon oppervlakte 262
Inhoud woonhuis 940

Overige

Perceel oppervlakte 273

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1780
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1780
Woon oppervlakte 262
Inhoud woonhuis 940

Overige

Perceel oppervlakte 273

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel