Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €67.500,--
Camping: Siblu de Oase
Hond: toegestaan
Openingstijden: hele jaar
Kavel: JH06
Oppervlakte kavel: 170 m2
Huurindicatie kavel: €7.977
Merk-Type: IRM Amorosa
Afmetingen: 11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2021 
Verwarming: elektrisch
Slaapkamer: 3
Inventaris: inclusief

Leuk chalet te koop met 3 slaapkamers in Renesse, Zeeland

Van binnen en van buiten is dit chalet sfeervol aangekleed. Een heerlijke plek om met het hele gezin de vakanties door te brengen. Er zijn maar liefst 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De grote slaapkamer heeft een inloopkast, genoeg ruimte voor kleding! De u-keuken heeft voldoende werkruimte, een vaatwasser en oven. De eettafel is de woonkamer kan uitgeschoven worden om er met 6 personen aan te zitten. De veranda is een heerlijke plek om te genieten van het weer met een lekker drankje. Naast de veranda staan een berging en parkeren kan op of naast de kavel. 

Zie jij jezelf hier al zitten? We gaan graag met je mee om de camping en dit leuke chalet aan je te laten zien!

Jaarhuur & Info
Siblu de Oase in het hele jaar geopend. De jaarhuur 2025 bedraagt €7.977,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn de toeristenbelasting, internet, Videma en het verbruik van gas, water en elektra. Het is mogelijk om het chalet zelf te verhuren of het kan in overleg opgenomen worden in het standaard verhuurprogramma van de camping. Honden zijn toegestaan.

-----------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag