Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: vanaf 258.509,--
Camping: Camping De Brem
Slaapkamer: 3
Hond: toegestaan
Merk-Type: Lodge Jacques Calipso
Afmetingen: 12.20 x 4.50 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Kavel: 203, 204, 208, 112
Oppervlakte kavel: 225 m2
Huurindicatie kavel: €5.424,--

Prachtige nieuwe Lodges te koop op Zindering aan Zee in Renesse

Zindering is een groot succes! Er zijn nog maar enkele vrije kavels beschikbaar voor dit prachtige project, dat wordt gerealiseerd op Camping de Brem. De lodges zijn voorzien van alle luxe en samen vormen ze een mooi geheel. 

De nieuwe lodges voor kavel 203, 204, 208 en 112 zijn besteld en worden eind 2024 geplaatst. Ze worden gebouwd van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen en de buitenbekleding bestaat deels uit tropisch hardhout. Maak een plan en de tuin wordt in overleg aangelegd door de vaste hovenier, optioneel is een bijpassende berging van ruim 9 m2, deze past perfect bij de stijl van het chalet. De stoffering en inrichting van een lodge bepaal je zelf, hoe leuk is het om je eigen sfeer te creëren. De foto’s van de lodge zijn van eenzelfde model gemaakt als voorbeeld, de kleuren binnen in de lodge wijken af van de foto’s.

De verkoopprijs is gebaseerd op het ontwerpen en leveren van het chalet, plaatsen- en aansluiting op de kavel. Bijkomende kosten zijn de tuinaanleg, de berging en het inventaris.

Verhuur
De lodges zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Het is mogelijk de lodges door camping de Brem te laten verhuren. Je kunt zelf beslissen wanneer je van de lodge wil genieten, dat wil zeggen: komen en gaan wanneer je wilt. Indien je gebruik maakt van de verhuurmogelijkheden, ben je verplicht een ‘passend’  inventaris pakket af te nemen. Naast de vaste items als keukengerei en beddengoed kun je kiezen uit verschillende stijlen meubelen en accessoires. Passend bij je eigen stijl en daarnaast goed te onderhouden door de Housekeeping. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken om de kavels te bekijken en dat te combineren met het bezichtigen van een soortgelijk chalet? Bel of reageer op de advertentie, dan zien we elkaar in het mooie Renesse.

------------------

Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag