Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €98.000,-  
Camping: Siblu de Oase 
Hond: toegestaan
Openingstijden: hele jaar
Verhuur: toegestaan
Kavel: JE04
Oppervlakte kavel: 170 m2
Huurindicatie kavel: € 7.977,-
Merk-Type: Trigano Inspiration 
Afmetingen: 10.50 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2022
Verwarming: elektrisch
Slaapkamer: 3
Inventaris: volgens lijst 

Mooi chalet voor heel het gezin in Renesse, Zeeland

Dit nette chalet is een fijne plek voor het hele gezin, er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. De ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer en een inbouwkast. De twee kinderkamers hebben ook voldoende kastruimte en een badkamer en toilet. Het chalet ziet er sfeervol uit door de mooie warme kleuren en de houtlook die in elke kamer terugkomt. Het chalet heeft een middenkamer-indeling en er is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De hoekbank is een slaapbank en kan omgetoverd worden tot een extra slaapplek. De keuken heeft een vaatwasser en oven. Wat een fijne plek om de vakanties en weekenden in door te brengen. Gezellig broodjes afbakken in de ochtend en buiten ontbijten, met een heerlijk bakje koffie erbij! 

Jaarhuur & info
Siblu de Oase is het hele jaar geopend. De jaarhuur bedraagt in 2025 €7.977,-. Dit is inclusief veiligheidskeuringen en het standaard onderhoud van de kavel. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, videma, elektra en de toeristenbelasting. 

—------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag