Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Deze vrijstaande 6 persoons Restyled Deluxe Watervilla met erker staat op een perceel van ca.265 m2 eigen grond met rondom tuin en heeft een eigen aanlegsteiger aan open vaarwater. U kunt er de gehele dag van de zon genieten! Deze watervilla heeft een prachtig vrij uitzicht over de eigen steiger en het water en wordt verkocht inclusief alle meubels en inventaris voor 6 personen. De luxe watervilla ligt in het geliefde park Europarcs IJsselmeer te Medemblik (voorheen Bungalowpark Zuiderzee): nabij het IJsselmeer met Recreatiegebied De Vooroever met stranden, Strandtent De Zoete Zee en het Regatta Centrum (Internationaal Zeilwedstrijdcentrum).


Het historische stadje Medemblik, met havens, winkels en gezellige terrasjes is op loopafstand te bereiken. De Randstad (Amsterdam) en het Noordzeestrand zijn bereikbaar binnen ca. 30 autominuten via de A7.


 


Deze watervilla is goed verhuurbaar via Europarcs IJsselmeer met een uitstekend rendement in combinatie met eigen gebruik. Europarcs IJsselmeer heeft o.a. de volgende voorzieningen: restaurant, subtropisch zwemparadijs met glijbaan, tennisbaan, voetbalveld, boothelling en verhuur boten.


 


Indeling:


 


Begane grond: entree, hal, trapopgang, gastentoilet met fonteintje, bijkeuken met de meterkast en de CV installatie. De royale living heeft aan de waterzijde een erker met twee openslaande deuren. De luxe grote vernieuwde open keuken (2022) heeft een gezellige eetbar en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals inductie kookplaat met afzuigsysteem, combimagnetron, grote oven, koelkast en vriezer. In de woonkamer is tevens de mogelijkheid om een houthaard/kachel aan te sluiten middels het in 2023 aangelegde rookkanaal. De vloeren van de begane grond zijn voorzien van prachtige grijze plavuizen.


 


Eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, een royale badkamer met inloop douche, ligbad, wastafelcombinatie en toilet. De overloop is voorzien van twee inloopkasten, waarvan één met een wasmachine. De vloeren van de eerste verdieping zijn voorzien van nieuwe PVC vloer (2022).


 


Tweede verdieping: ruime bevloerde vliering. De vliering is afsluitbaar.


 


Bijzonderheden:


 


Bouwjaar: ca 2009;


Woonoppervlakte : ca 95 m2;


Inhoud: ca 290 m3.;


Perceel: ca 265 m2 eigen grond;


Verwarming: CV Intergas HR, bouwjaar 2009.


Muur -en vloerisolatie en dubbel glas;


Jaarlijkse parkkosten ca € 2458


 


 


Er is een verhuurcontract met Europarcs IJsselmeer welke door koper opgevolgd moet worden. Verhuren kan en mag alleen via Europarcs: verhuren is in combinatie mogelijk met eigen gebruik.


 


De woning heeft een recreatieve bestemming, permanent wonen of inschrijven in de Gemeente Medemblik is niet toegestaan.


 


Onderhoud binnen en buiten uitstekend.


 


Isolatie: dak, muur en glas isolatie.


 


Energielabel: A+


 


Bouw: traditioneel gebouwd met op de begane grond en eerste verdieping vloeren van beton en een houten vliering vloer. Zadeldak belegd met pannen.


 


Parkeren: er is de mogelijkheid om een parkeerplaats te maken op eigen terrein.


Er is ook voldoende parkeergelegenheid in het park en op de algemene parkeerplaats voor bezoekers.


 


 


Aanvaarding in overleg.


 


 


De makelaar of verkoper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, et. deze zijn indicatief.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 265

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 290

Overige

Perceel oppervlakte 265

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Dina Kamsteeg Makelaardij

Aangeboden door:

Dina Kamsteeg Makelaardij

De nieuwste woningen in Medemblik