Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs: € 369.000,- k.k.

Verrassend ruime, perfect onderhouden en uitgebouwde hoekwoning met royale living en schuifpui naar de zonnig gelegen tuin met overkapping en berging. Als kers op de taart ligt achter de tuin een water terras met geweldig uitzicht. Op het dak liggen 7 zonnepanelen. De ruime keuken is centraal geplaatst met aansluitend een hele ruime bijkeuken met veel bergruimte, pantry en extra tuindeur. De woning telt 4 ruime slaapkamers en er is een moderne badkamer. Als u een woning zoekt in een fijne en rustige woonomgeving dan zou dit een grote kanshebber kunnen zijn. Binnenkort wordt verderop in de straat ook een natuurspeeltuin gerealiseerd dus ook voor een jong gezin is het een fijne plek om te wonen. Kortom, zeker een bezichtiging waard!

Entree
De voordeur met glas in lood en naastgelegen buitenkraan geeft toegang tot de woning. U loopt een diepe hal in met achterin een ruime garderobehoek onder de trap en een glas-in-lood raam naast de paneeldeur met roederamen naar de living. Er ligt een houten vloer, de wanden zijn gestuukt en in de hal is de trapopgang naar de slaapverdieping. De toiletruimte heeft modern betegelde wanden, een wandcloset, fonteintje, LED inbouwspot en een centraal afzuigsysteem.

Living
U zal beslist verrast zijn door de royale living met aan de straatzijde een grote raampartij met ventilatierooster, brede vensterbank en ombouw om de radiator. In 2023 is bij het voorraam een elektrisch te bedienen screen geplaatst. Op de vloer is in 2020 een houten vloer met brede vloerdelen gelegd, de wanden en het plafond zijn toen ook strak gestuukt. Aan de tuinzijde is een flinke aanbouw gerealiseerd met brede schuifpui, zijraam, grote lichtkoepel en inbouwspots.
Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning heeft u geen inkijk van overburen, dus veel privacy!

Keuken
Halverwege de living en daarmee heel centraal is de keuken in een hoek geplaatst met een hoog werkblad, uitgevoerd in natuursteen met een waterkering en richting de aanbouw een gezellige eetbar. Naast veel werkblad treft u ook veel kastruimte, een carrouselkast en bovenkastjes met bergruimte. Tegen de achterwand zitten speelse witjes en zoals te verwachten er is diverse inbouwapparatuur, zoals: een vaatwasser, een fornuis met 6 pitten en brede oven, afzuigkap met de afvoer naar buiten en een koelkast. Boven het werkblad zitten inbouwspots en vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
De bijkeuken is verrassend ruim waar we de wasmachine- en drogeropstelling treffen op een verhoging, er staat een groot en diep meubel voor opslag en voorraad. Achterin de bijkeuken is een pantry met veel kastjes, bovenkastjes, een wasbak met koud water toevoer, waar eventueel een boiler geplaatst kan worden voor warm water. Ook hier is een grote lichtkoepel geplaatst, een tuindeur met hor en zijraam, radiator, de bijkeuken is geïsoleerd en er ligt een laminaatvloer.

Tuin
De diepe en zonnige tuin heeft een groot terras bij de schuifpui, is sfeervol aangelegd, heeft degelijke schuttingen en achter in de tuin is een overdekt terras met verlichting, stopcontacten en een ruime schuur met tegels, ook met verlichting en stopcontacten. En dan de verrassing….achter de deur naar het achterom met recht van overpad en toegang tot de zijpoort is nog een groot waterterras aan een sloot en schitterend uitzicht over de weilanden met de prachtigste zonsondergangen.

1e Verdieping
Slaapverdieping met betonnen verdiepingsvloer en een praktische vaste kast.
1e Slaapkamer voorzijde – ruime kamer met gestuukte wanden, een hoog oplopend plafond, laminaatvloer, brede raampartij waarvan 2 ramen open kunnen met hor en 2 vaste ramen.
2e Slaapkamer achterzijde – royale kamer met recht opgetrokken en gestuukte wanden. Er is vloerbedekking over een laminaatvloer gelegd en u heeft spectaculair uitzicht over de weilanden.
3e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met recht opgetrokken en gestuukte wanden. De kamer wordt door de huidige bewoners als kleedkamer gebruikt en de kledingrekken worden meegenomen Er zit bergruimte achter de deurtjes en op de vloer ligt laminaat.

Badkamer
Modern betegelde badkamer met een ruime douchehoek voorzien van glazen schuifdeuren, thermostaatkraan, hand- en regendouche, een natuurstenen zitplateau en handige koofjes voor shampoo. LED inbouwspots verlichten de badkamer. Er zit een centraal afzuigsysteem met bedieningsknop en het raam kan open voor de natuurlijke ventilatie. Verder treft u hier het wandcloset, een designradiator en een breed wastafelmeubel met 2 kranen en kastje.

2e Verdieping
De open trap met vloerbedekking geeft toegang tot de zolderverdieping met een klein voorhalletje en een houten verdiepingsvloer. Hier is de 4e royale slaapkamer met gestuukte wanden, een wand met veel wegzetruimte en een heuse bedstede.
Deze verrassend ruime kamer heeft een hoog plafond, raampartij met hor, top uitzicht en een radiator.
De CV ruimte heeft veel bergruimte, er hangt een huurketel uit 2017 waarvoor € 39,- per maand voor wordt betaald met onderhoudscontract en de omvormer voor de zonnepanelen is hier geplaatst.

Bijzonderheden:
- Lichtkoepels en dakbedekking vernieuwd in 2023
- Alle wanden zijn gestuukt bij de aankoop in 2020
- 7 Zonnepanelen in 2023 in eigendom geplaatst met garantie tot 2033
- In 2020 zijn er kunststof boeidelen geplaatst
- Schilderwerk buiten begane grond in 2024 gerealiseerd, overig in 2019
- Veel parkeergelegenheid in de straat
- Rustige woonomgeving
- Er wordt nieuwe riolering aangelegd in de straat met waterbergingen onder de parkeerplaatsen
- De speeltuin wordt binnenkort vervangen voor een natuurspeeltuin
- Glasvezel tot aan de buitenmuur aangelegd

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 506
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 183.75
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 308
Tuin achter Ja
Tuin diepte 21
Tuin breedte 8.75
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 506
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 183.75
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 308
Tuin achter Ja
Tuin diepte 21
Tuin breedte 8.75
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Sijbekarspel