Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze prachtige recreatiewoning bevindt zich op Park Duivenbos in Overloon en biedt tal van aantrekkelijke kenmerken voor de veeleisende recreant.

Onlangs gerenoveerd en geïsoleerd, beschikt de badkamer en grote slaapkamer over moderne voorzieningen. Een nieuwe vloer siert de gehele oppervlakte, terwijl dubbele beglazing en een slechts 2 jaar oude CV-ketel van Nefit zorgen voor comfort en efficiëntie.

### Woonkamer
De ruime woonkamer is voorzien van een LED TV, een elektrische open haard en biedt veel lichtinval. De aanwezige airconditioning zorgt voor aangename temperaturen het hele jaar door. Met veel opbergmogelijkheden is deze woonkamer een perfecte plek om te ontspannen.

### Keuken
In de zo goed als nieuwe keuken vindt u een koel-vries combinatie, een 4-pits gasstel, een dubbele wasbak, een afzuigkap, een magnetron en een zo goed als nieuwe oven. Daarnaast biedt de keuken veel opbergruimte en een 4-persoons eettafel voor gezellige maaltijden.

### Slaapkamers
De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Slaapkamer 1 is ingericht met een ruim 2-persoonsbed en mooie wanddecoratie. Slaapkamer 2 biedt twee 1-persoonsbedden, veel opbergruimte en een dressoir met spiegel.

### Badkamer
De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een toilet, verwarming, douchecabine, wastafel en wastafelmeubel, waardoor comfort en gemak samenkomen.

### Tuin
De tuin biedt een mix van kunstgras en betegelde oppervlakken, hier kunt u optimaal genieten van de natuurrijke omgeving en ontspannen in alle rust, evenals de berging met wasmachineaansluiting en elektra.

Deze woning op Park Duivenbos biedt de ideale mogelijkheid om van een zorgeloze vakantie te genieten, waarbij zelf verhuur mogelijk is in overleg met het park (Longstay). Met het recht om maar liefst 365 dagen per jaar te recreëren, bent u verzekerd van een ontspannen verblijf in alle seizoenen. Kom uzelf overtuigen van dit unieke aanbod en maak van deze recreatiewoning uw eigen persoonlijke toevluchtsoord.

In de omgeving van Park Duivenbos:

Een van onze buren zijn de uitbaters van Steakhuys Leuke Broeders. Zij laten u kennis maken met hun idee van het ruige wilde westen in combinatie met Brabantse gezelligheid. Lekkere steaks, overheerlijke spareribs of een ander stuk vlees wordt voor uw ogen gegrild maar ook voor regionale of vegetarische gerechten kunt u er terecht.
Onze andere goede buur is Boertel, groepsaccomodatie en mini-camping d’n Twist.
Bij d'n Twist wordt u op diverse manieren een verblijf aangeboden van rust, huiselijkheid, natuur en cultuur met een knipoog naar het boerenleven.

Het bosgebied wat grenst aan Duivenbos heet “Hondsbergen”. Hier kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen maar ook in de “Staatsbossen” van St. Anthonis, zo’n 5 km verderop gelegen. Daar bevindt zich 1000 hectare aan zandverstuivingen, heidevelden en natuurreservaten. Fiets- en wandelpaden voeren u door een prachtig bosgebied waar u behalve Kempische heideschapen ook Schotse hooglanders aan kunt treffen.

In Overloon, net buiten het centrum bevindt zich een uniek opgezet dierenpark “Zoo Parc” wat dagelijks veel toeristen trekt. Dit park is al enkele malen in de prijzen gevallen. Ook het indrukwekkende Oorlogsmuseum is een belangrijke trekpleister voor Overloon.

Het dorp heeft een kleine, gezellige kern met diverse terrassen, restaurants, ijssalon Clevers, een golfbaan en nog een aantal winkels. Overloon heeft een rijke historie en heeft op ongeveer een half uurtje rijden grote oude steden zoals Nijmegen en Venlo die zeker een bezoek waard zijn.

Recradroom Makelaars
Bel 055-2032257 of mail
naar [email protected]
en kijk op www.recradroom.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 150
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 150
Tuin diepte 15
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 10
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 45
Inhoud woonhuis 125
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 150
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 150
Tuin diepte 15
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 10
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom