Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande Woning met Bossche School Architectuur aan de Visioenstraat 40 in Sint Anthonis.

Op zoek naar een unieke woning vol karakter en stijl ? Deze prachtige, vrijstaande woning aan de Visioenstraat 40 in Sint Anthonis is een uitstekend voorbeeld van de iconische Bossche School architectuur. Met een royaal woonoppervlak van 165 m² en gelegen op een ruim perceel van 670 m², biedt deze woning volop ruimte en comfort voor het hele gezin.

Met zijn kenmerkende strakke lijnen, natuurlijke materialen en doordachte indeling straalt deze woning de tijdloze elegantie van de Bossche School uit. Gelegen in een rustige en groene omgeving, is het een perfecte combinatie van rust en klasse, terwijl het ook praktisch is ingericht voor modern wooncomfort.

Indeling:

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een compacte maar uiterst praktische en functionele hal. De woonkamer, waar het natuurlijke licht door de grote ramen volop naar binnen stroomt, biedt een prachtig uitzicht op de binnenplaats. De open keuken sluit naadloos aan op de woonkamer en creëert een gevoel van openheid en ruimte, perfect voor gezellige bijeenkomsten en een levendig gezinsleven.

Direct naast de woonkamer bevindt zich een sfeervolle serre, een lichte en serene ruimte die perfect is om te ontspannen. Hier kunt u volop genieten van het uitzicht op de binnenplaats. De serre biedt ook toegang tot een charmante overkapping en de achtertuin, waardoor binnen en buiten moeiteloos in elkaar overgaan. Vanuit de woonkamer komt u eveneens in de praktische bijkeuken, waar u een toilet en een royale bergkast aantreft, ideaal voor extra opslagruimte. Ook vanuit de bijkeuken is er een doorgang naar de achtertuin.

De tweede verdieping opent zich naar een royale en lichte overloop die door zijn ruime afmetingen veel mogelijkheden biedt. Of je nu een thuiswerkplek wilt creëren met een bureau of liever een gezellige zithoek inricht voor ontspanning, deze ruimte is zeer veelzijdig. De overloop is voorzien van praktische inbouwkasten en fungeert als centraal punt van de verdieping, van waaruit je toegang hebt tot drie comfortabele slaapkamers. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, met een ruim ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, en biedt een luxe plek om volledig te ontspannen.

Voor extra opbergruimte is er een praktische bergzolder beschikbaar. Deze zolder biedt volop ruimte voor het opbergen van seizoensgebonden items, koffers en andere spullen die niet dagelijks nodig zijn.

Tuin

De tuin is een sfeervolle en rustgevende plek, waar een houten berging/schuur ideaal dienst doet voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen. Grenzend aan een pittoresk beekje dat door het dorp stroomt, biedt de tuin een serene omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Aan de voorzijde van de woning is er bovendien voldoende ruimte om uw auto op eigen terrein te parkeren, wat extra gemak biedt in het dagelijks leven.

Ligging en Bereikbaarheid:

De woning is ideaal gelegen tussen de Peel en de Maas en biedt uitstekende bereikbaarheid naar zowel lokale als regionale bestemmingen. De nabijgelegen regionale verbindingsweg naar Oploo zorgt voor een vlotte verbinding met omliggende dorpen en grotere steden. Op slechts 5 minuten rijden bevindt zich de A73, de snelweg die Nijmegen en Venlo met elkaar verbindt, waardoor u in 25 minuten in Nijmegen bent en Eindhoven binnen 40 minuten via de N272 kunt bereiken. Het treinstation van Boxmeer, op slechts 4 km afstand, maakt woon-werkverkeer eenvoudig. Daarnaast ligt het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer op slechts 12 km afstand, waardoor medische voorzieningen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Het dorp Sint Anthonis

Sint Anthonis is een charmant dorp gelegen in het hart van Noord-Brabant, waar ongeveer 4.200 inwoners zich thuis voelen. Het dorp heeft een sfeervol centrum, met een divers aanbod aan winkels, dagelijkse voorzieningen en gezellige eetgelegenheden. Dit maakt het een aantrekkelijke plek, zowel voor de bewoners als voor bezoekers die genieten van het dorpsleven.

Sint Anthonis onderscheidt zich door een sterke gemeenschapszin en een levendig cultureel leven. Het dorp biedt een breed scala aan (sport)verenigingen en activiteiten die bijdragen aan een actief en betrokken sociaal leven. Ook qua onderwijs en kinderopvang is Sint Anthonis uitstekend voorzien, met een basisschool, kinderopvangfaciliteiten en een peuterspeelzaal. De aanwezigheid van een bibliotheek benadrukt de waarde die het dorp hecht aan kennis, cultuur en ontwikkeling.

Omgeven door uitgestrekte bos- en heidevelden, biedt Sint Anthonis een ideale omgeving voor natuurliefhebbers. De regio nodigt uit tot diverse buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en genieten van de serene natuur. Dit charmante dorp combineert een rijk cultureel leven en sterke gemeenschapszin met de rust en schoonheid van de omliggende natuur. Kortom, Sint Anthonis biedt een perfecte balans tussen dynamiek en rust, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te genieten van het dagelijks leven.

Kenmerken van de woning: - Architectuur: Bossche School; - Vrijstaande woning; - Woonoppervlakte: 165 m²; - Perceeloppervlakte: 670 m²; - 3 slaapkamers; - Binnenplaats/patio; - Ruime achtertuin met veel groen, grenzend aan de Kleine Beek; - Rustige omgeving en op loopafstand van het centrum van Sint Anthonis; - Energielabel D; - Dak- en gevelisolatie; - Kozijnen deels kunststof met HR++ glas en deels hout met dubbel- en enkelglas; - Buitenschilderwerk 2023; - HRC-ketel Nefit 2017; - Bereikbaarheid A73 ca 5 min. Nijmegen en Venlo ca. 25 autominuten.

Bent u enthousiast geworden over deze woning? Aarzel dan niet en bel snel voor het maken van een afspraak via 024-3606900. Wij staan klaar om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 615

Overige

Perceel oppervlakte 670

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 615

Overige

Perceel oppervlakte 670

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Beaufort Makelaars