Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woning met ruime garage en benedenappartement! Een enkele keer komt er zo'n object beschikbaar in het centrum van Noordwijk aan Zee op loopafstand van het strand. De begane grond is thans in gebruik als appartement met eigen keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Ideaal voor grote families (oudere) thuiswonend(e)/studerend(e) kind(eren) of mantelzorgers. Royale doorzon woonverdieping met luxe open keuken op de eerste verdieping, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche op de tweede verdieping, vierde slaapkamer en een derde badkamer op de derde verdieping, aan voor- en achterzijde van de woning een balkon en één parkeerplaats op het afgesloten mandelige terrein achter de woning of in uw eigen garage. Nieuwsgierig geworden? Dit zijn enkele kenmerken van dit in 2023 gemoderniseerde instapklare woonhuis op een gewilde centrale locatie dichtbij de hoofdwinkelstraat (Hoofdstraat) in Noordwijk aan zee.


Begane grond:
De begane grond is thans in gebruik als appartement met eigen keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Zowel bereikbaar via de voorentree als de achteringang. Ideaal voor grote families, (oudere) thuiswonend(e)/studerend(e) kind(eren) of mantelzorgers. Via de voortuin met entree bereikt u de hal met toegang tot de moderne badkamer (2023) met inloopdouche, handige nis (voor o.a uw zeep en/of shampoo), wastafel, designradiator, inbouwverlichting en een hangend closet. Vaste kast met cv-opstelling (2017). Via de slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken. De moderne keuken (2023) is voorzien van een BORA inductiekookplaat inclusief geïntegreerde afzuiging, combi oven, koelkast, inbouwverlichting en een vaatwasser. De hal, slaapkamer, woonkamer en keukenruimte zijn afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk pvc vloer (2023).

Via de hal met open (spil)trap, meterkast, waterontharder- en hydrofoorinstallatie (beiden 2023) bereikt u de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop met trendy zwarte kozijnen, veel glas en deur. Op deze verdieping treft u een royale opvallend lichte woonverdieping aan. Via de schuifpui aan de voorzijde van de woning heeft u toegang tot het balkon (O). Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open woon/eetkeuken. Deze gezellige keukenruimte zal het hart van de echte keukenprins(es) zeker sneller doen kloppen. De moderne keuken beschikt over een kook(schier)eiland met BORA inductiekookplaat inclusief geïntegreerde afzuiging en een gezellige (eet)bar. Het composiet werkblad, de koel/vriescombinatie, wijnklimaatkast, combi oven en de vaatwasser maken het geheel compleet. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De keukenruimte heeft een achteringang via een trap vanaf het afgesloten mandelige terrein naar het balkon gelegen op het westen (middag-/avondzon). De twee elektrisch bedienbare sunscreens zorgen voor extra comfort. Deze verdieping is afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke pvc vloer inclusief vloerverwarming (2023).

2e verdieping:
Overloop. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers met kunststof kozijn en twee elektrisch bedienbare rolluiken. Aan de voorzijde van deze aantrekkelijke woning vindt u de ruime ouderslaapkamer met kunststof kozijn, airconditioning en elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon (O). De moderne badkamer (2023) met inloopdouche, twee handige nissen (voor o.a uw zeep en/of shampoo), wastafelmeubel, inbouwverlichting en een hangend closet maakt deze woning extra bezichtigingswaardig. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een onderhoudsvriendelijk pvc vloer (2023).

3e verdieping:
Overloop met wasmachineaansluiting, twee dakvensters, vaste kast en de cv-opstelling (2017). Handig en luxe is de 3e badkamer, vooral voor grotere gezinnen of wanneer u vaak logés heeft. Deze badkamer beschikt over een (massage)doucheruimte, ligbad (whirlpool), wastafelmeubel en een 3e (hangend) toilet. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer met dakraam, inbouwverlichting en een elektrisch bedienbaar rolluik.

Bijzonderheden:
Het één/negende onverdeeld aandeel in een perceel grond met bestemming mandeligheid (VvE). Op dit afgesloten mandelige terrein is voor deze woning één parkeerplaats beschikbaar. De ruime garage is bereikbaar via het mandelige terrein en beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaaldeur, wasmachineaansluiting en een bergvliering met dakraam.

Aanvaarding: 1 mei 2025 / in overleg.

Energielabel: C.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1976
Gebruiksoppervlakte wonen: 144,30 m2
Bruto inhoud woning: 511,07 m3
Perceelopp: 66 m2 m (woning) 28 m2 (garage)

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 144.3
Inhoud woonhuis 511.07
Aantal verdiepingen 4

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 23
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 94
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage vliering Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 144.3
Inhoud woonhuis 511.07
Aantal verdiepingen 4

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Garage opp 23
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 94
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage vliering Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij