Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke mogelijkheid om op absolute A1-locatie in de geliefde Noordwijkse Zuidduinen een spectaculaire, moderne nieuwbouwvilla te realiseren op 3.167 m² eigen grond.

ONTWERP
Van Manen Architecten heeft op deze toplocatie een ontwerp van internationale allure gemaakt. De getoonde beelden dienen ter inspiratie; thans zijn nog geen plattegronden beschikbaar. Het vloeroppervlak van indicatief 500 m² bvo biedt ruimte aan de meest veeleisende woonwensen. Het ontwerp kan in overleg met de architect nader uitgewerkt en/of aangepast worden naar uw eigen droomvilla.

Deze unieke locatie is bereikbaar middels een oprijlaan en u woont hier in alle discretie.

Naast de villa is het tevens mogelijk een bijgebouw van ca. 60 m² bvo te realiseren.

HUIDIGE SITUATIE
Thans staat op de kavel de bestaande, circa 100 jaar oude voormalige burgemeesterswoning van Noordwijk, Villa De Landkant.

Het nieuwe ontwerp is erop gebaseerd dat de bestaande villa wordt geamoveerd en één nieuwe villa wordt gerealiseerd.

Het bestaande, vrijstaande multifunctionele bijgebouw annex koetshuis kan ook bij realisatie van een nieuwe villa blijven staan.

Let op: de bestaande villa De Landkant op deze locatie wordt parallel hieraan in de huidige staat te koop aangeboden voor € 4.250.000 k.k. (zie daarvoor de separate aanmelding van Atjehweg 9). De laatste jaren is het bestaande pand als kantoorvilla in gebruik geweest, maar na aanpassingen zoals renovatie en verduurzaming, is het ook zeer geschikt voor particuliere bewoning.

VILLAWIJK DE ZUIDDUINEN
Kenners weten het allang: villawijk De Zuidduinen is één van de allermooiste locaties van Nederland om te wonen. Met volop privacy, op enkele minuten lopen van de boulevard, het strand, de duinen en het bruisende centrum van Noordwijk aan Zee.

Tevens zeer centraal gelegen ten opzichte van de steden Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Luchthaven Schiphol bereikt u binnen 30 minuten. Niet voor niets wordt Noordwijk ook wel 'Amsterdam Beach' genoemd.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Genoemd prijsniveau is gebaseerd op de prijs van de bestaande villa á € 4.250.000 vermeerderd met een stelpost van € 1.800.000 inclusief btw voor de nieuw te bouwen villa. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd over de aanneemsom. Verrekening wegens over- of ondermaat is te allen tijde uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard, ook als koper en/of verkoper zich als professionele partij kwalificeert. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Koper is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de benodigde vergunningen (ook voor de vrijblijvend geopperde suggesties voor een nieuw te bouwen villa) en zal hiertoe zelf onderzoek uitvoeren bij desbetreffende instanties en daarvoor een deskundige inschakelen. Van Manen Architecten is hiervoor beschikbaar.

VLOEROPPERVLAK
Er is geen op NEN2580 gebaseerd Meetrapport aanwezig. De plattegronden moeten nader worden uitgewerkt door opdrachtgever en de architect. Noch verkoper, noch de makelaar(s) aanvaarden aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven indicatieve maten te controleren.

VERKOOP
De verkoop wordt collegiaal verzorgd door Mens Makelaardij en Christie's International Real Estate | R365.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 500
Inhoud woonhuis 1500
Aantal verdiepingen 2

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

Villa Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3167
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 500
Inhoud woonhuis 1500
Aantal verdiepingen 2

Buiten

Garage mogelijk Ja

Overige

Villa Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3167
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hulstkamp Makelaars