Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans om je droomwoning te creëren in één van Schiedams meest populaire buurten.

Ben je op zoek naar een ruim appartement met potentieel? Dan is dit je kans! Gelegen op de 2e en 3e verdieping van een pand uit 1933, biedt dit appartement 119 m² aan leefruimte en eindeloze mogelijkheden.

Zie jij verhuizen naar de Burgemeester Knappertlaan 248a helemaal zitten? Neem dan snel contact op met Moerman & de Jong Makelaars voor het maken van een afspraak!

Ruimte en comfort
De woning telt 5 kamers. Op de 2e verdieping bevindt zich de royale woonkamer, voorheen bestaande uit een voor- en achterkamer met gaskachel en open haard. Twee ruime slaapkamers vind je op de 3e verdieping. Verder is er zowel op de 2e als op de 3e verdieping een zijkamer, ideaal als werkkamer voor wie veel thuis werkt maar er zijn natuurlijk nog tal van andere bestemmingen te bedenken. De woning beschikt over een eenvoudige keuken en badkamer, ideaal voor wie de woning helemaal naar zijn eigen zin wil verbouwen. Een ander praktisch detail is dat de woning beschikt over twee toiletten, op beide verdiepingen één. Via de tussenkamer op de 3e verdieping is er middels een vlizotrap toegang tot de vliering, perfect voor extra opbergruimte. Twee balkons over de volledige breedte van de woning zorgen ervoor dat je heerlijk van het zonnetje kan genieten en kunststof kozijnen met dubbel glas zorgen voor comfort en isolatie.

Centrale Locatie
De Burgemeester Knappertlaan is ideaal gelegen nabij alle voorzieningen. Op loopafstand vind je de charmante historische binnenstad met gezellige restaurants, winkels, theater, bibliotheek en de wekelijkse vrijdagmarkt. Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en uitvalswegen maken reizen naar omliggende steden een fluitje van een cent.

Zie je verhuizen naar de Burgemeester Knappertlaan 248a helemaal zitten? Neem dan snel contact op met Moerman & de Jong Makelaars voor het maken van een afspraak!

• Bouwjaar 1933
• Woonoppervlak 119 m²
• Twee ruime balkons
• Veel vaste kasten
• Paneeldeuren
• Eigen grond
• Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
• Verwarming middels gaskachel en open haard
• VVE bijdrage €40,- per maand
• Energielabel: F
• In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule (woning is ouder dan 30 jaar), een asbestclausule (woning is gebouwd voor 1993) en een niet zelfbewoningsclausule (verkopers hebben de woning niet zelf bewoond) opgenomen worden.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 394
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 394
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Moerman & de Jong Makelaars