Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar jouw eigen plekje in het bruisende Voorburg?

Knus, Verzorgd Startersappartement in Voorburg te koop!

Op zoek naar jouw eigen plekje in het bruisende Voorburg? Kom dan snel een kijkje nemen bij dit compacte, maar zeer verzorgde appartement aan de Nicolaas Beetslaan 39. Ideaal voor starters die op zoek zijn naar een centraal gelegen woning die van alle gemakken is voorzien.

Centrale Ligging en alle voorzieningen om de Hoek

Dit knusse appartement ligt super centraal , met werkelijk alles binnen handbereik aan de rand van Voorburg - Den Haag. Zo vind je diverse winkels, restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand. Ook het openbaar vervoer bevindt zich slechts op steenworp afstand, ideaal voor wanneer je snel en eenvoudig naar de stad wilt reizen. Ook Scheveningen strand is met de tram een makkie !

Keurig Afgewerkt en Prachtige Badkamer

Het appartement is keurig afgewerkt en beschikt over een prachtige badkamer, waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Met in totaal 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers, is er voldoende ruimte om jouw eigen plekje te creëren. De indeling is praktisch en efficiënt, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

Perfecte Bereikbaarheid en Winkelcentrum The Mall of the Netherlands

Voorburg staat bekend om zijn perfecte bereikbaarheid en dat geldt zeker ook voor dit appartement. Ook het openbaar vervoer bevindt zich slechts op steenworp afstand (station Den Haag Laan van NOI trein en tram) . Ook het moderne en uitgebreide winkelcentrum The Mall of the Netherlands bevindt zich op slechts 8 minuten rijafstand, ideaal voor een middagje shoppen of een gezellig hapje eten en Den Haag centrum op 10 min !
De uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht (A4, A12, A13) zijn tevens snel te bereiken.

Jouw Ideale Starterswoning

Kortom, dit appartement aan de Nicolaas Beetslaan 39 is de ideale starterswoning voor wie op zoek is naar comfort, gemak en een centrale ligging. Twijfel niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Voor je het weet, geniet jij van jouw eigen plekje aan de rand van het levendige Voorburg-Den Haag!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 54.7
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1951
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1951
Woon oppervlakte 54.7
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

FASTGOED makelaars