Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Betreed jouw droompenthouse in de gewilde Archipelbuurt van Den Haag! Dit ruime topetage appartement (6de etage) op Burgemeester Patijnlaan uit 1979 biedt alles waar rust- en privacy zoekers naar verlangen.

Adembenemend Uitzicht
Het penthouse beschikt over een ongeëvenaard panorama-uitzicht over ons prachtig ‘s-Gravenhage, waardoor elke dag voelt als een privé-voorstelling van de stad.

Luxe Penthouse Terras
Geniet van de zonsopgang en -ondergang vanaf je eigen penthouse-terras, dat een oase van rust en sereniteit biedt te midden van de bruisende drukte van de stad.

Modern & Ruim
Dit penthouse is voorzien van 3 ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar comfort en luxe. De open keuken met kookeiland is perfect voor culinaire avonturen en gezellig samenzijn.

Privé en Veilig
Geniet van absolute privacy dankzij de exclusieve ligging en de parkeergarage die jouw voertuig veilig en beschermd houdt. Om bij deze bovenste etage te komen is een gemeenschappelijke lift naar de 5de etage en een trap naar het penthouse (6de etage) beschikbaar.

Stap binnen in deze bijzondere woning en ontdek hoe jouw toekomst eruit kan zien in dit unieke en uitnodigende penthouse. Met een energielabel C en gelegen op een heerlijk groen perceel (Couperus duin III) biedt dit appartement het beste van beide werelden: rust en privacy in combinatie met het gemak van het stadsleven.

Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en dompel jezelf onder in de luxe en comfort van Burgemeester Patijnlaan 814. Dit penthouse wacht op jou.

Enthousiast?

Vraagprijs euro 600.000,00 k.k. Waarbij de inpandige parkeerplaats apart te koop wordt aangeboden voor euro 35.000,00 k.k.

Erfpacht informatie:
Het erfpachtrecht uitgegeven onder de voorwaarden van 1923 verordening 1930, eindigend op 31-12-2025. De canon bedraagt euro 211,23 per half jaar achteraf (appartement). Totaal jaarlijkse canon voor parkeerplaats en appartement euro 474,66.
Gemeente Den Haag laat weten: Het staat dit jaar nog wel op de planning om een projectmatige aanbieding uit te brengen, echter is nog onduidelijk wanneer dit zal zijn in i.v.m. het onderzoek van de wethouder naar het meer schokbestendig maken van het systeem waar het het vaststellen van het canonpercentage betreft.
De makelaar laat weten: Mocht U een vervroegde heruitgifte nodig hebben voor UW financiering, de verkoper (alleen) kan op naam een heruitgifte verzoek verzorgen, hiervoor worden de Gemeentelijke legeskosten euro 750,00 aan de koper in rekening gebracht.

Maandelijkse VVE bijdrage en VVE verzorging uitsplitsing:
1. Maandelijkse bijdrage: euro 282,17
2. Verduurzamingsproject: euro 291,61
3. Voorschotten verwarming, water, warmwater, gasverbruik: euro 150,12 (huidige bewoner heeft recent ca 50% retour ontvangen)
4. Maandelijkse bijdrage parkeerplaats en berging: ca. euro 13,65
TOTAAL per maand: euro 738,04

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 1979
• Grond: Gemeentelijke Erfpachtgrond (zie Erfpachtinformatie)
• Totaal gebruiksoppervlakte Meetrapport: 155,20m2
• Woonoppervlakte BAG: 113m2
• Woonoppervlakte Meetrapport: 115,40m2
• Penthouse terras Meetrapport: 19,80m2
• Inhoud: 380m3
• Perceeloppervlakte: 620m2
• WOZ: euro 505.000,00
• Energielabel: C
• Ramen: Dubbelglas
• VVE: zeer actieve VVE, VVE Burgemeester Patijnlaan 594 t/m 814 (even nummers) Couperusduin III
• VVE maandelijkse bijdrage: euro 738.04 inclusief voorschot oa Stookkosten, Verzekeringen, Warmwatervoorziening, Tuinonderhoud, Huismeesterdiensten, MJOP groot onderhoud reserveringen, (zie VVE maandelijkse bijdrage uitsplitsing)
• VVE aandeel: 130/8598ste
• VVE MJOP: aanwezig
• VVE beheerder: Loeffen VVE Beheer Gouda
• VVE reservefonds: aanwezig
• VVE opstalverzekering: aanwezig inclusief glasverzekering
• Overdracht: 1 oktober 2024
• Notaris keuze aan koper mits kantoorhoudende in Den Haag
• Een ouderdoms- en materiaalclausule zal worden opgenomen

Uw eigen woning nog niet verkocht? Bel de makelaar 06-13302047 voor een vrijblijvend persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 115.4
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 620
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 115.4
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 620
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RE/MAX City Makelaardij BV