Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een licht en ruim driekamer-hoekappartement met balkon gelegen aan de mooie Kastanjesingel! Het appartement kenmerkt zicht door de moderne afwerking en een prachtig uitzicht over het groen van de singel.

Schiebroek zijn diverse parken en groengebieden te vinden, waaronder het Schiebroeksepark en het Melanchtonpark. De Peppelweg met wekelijkse markt heeft een breed scala aan winkels en supermarkten zijn dichtbij. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten, zoals voetbal- en hockeyclubs en een zwembad. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, met diverse bus- en tramlijnen die door de wijk lopen en het dichtstbijzijnde treinstation, Rotterdam-Noord, op korte afstand. De grote uitvalswegen (A13, A20) zijn binnen handbereik.

Indeling
Begane grond
Eigen entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Hal die toegang geeft tot de woonkamer met open keuken, de trap naar de trap naar de tweede verdieping en de separate toiletruimte.

De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval en is van het type doorzon. De wanden zijn strak gestukt er geschilderd in aardtinten wat voor een sfeervol geheel zorgt. Er ligt een mooie brede plankenvloer (laminaat). Aan de voorzijde is een gezellige zithoek gecreëerd en aan de achterzijde een eetgedeelte.

De open keuken heeft witte keukenkasten met chromen handgrepen en een houtkleurig blad. De voorzieningen zijn een 4-pitsgasfornuis, oven, RVS-afzuigkap, koelkast-/vriescombinatie, vaatwasser en een spoelbak met mengkraan. Via de deur is er toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de tweede verdieping. De ruime overloop biedt veel ruimte voor een extra kast en de wasmachine en heeft toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer.

De hoofdslaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. De stijl van de woonkamer is op deze verdieping doorgetrokken met mooie beige tinten en er ligt een laminaatvloer. De tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als kinderkamer maar is ook uitermate geschikt als volledige tweede slaapkamer of werk-/studeerruimte.

De badkamer beschikt over een inloopdouche met regendouche en handdouche, een wastafel met spiegel en een designradiator en een hangend toilet. De vloer is betegeld met grote grijze tegels en de wanden zijn betegeld in het wit en deels gestuukt met een accentmuur in het beige.

Derde verdieping
In de nok van de woning bevindt zich een vliering voor het opbergen van spullen welke middels een vlizotrap te bereiken is.

Het balkon op de woonverdieping heeft een zuidoostelijke ligging, waardoor men vanaf de morgen kan genieten van het zonnetje. Er is voldoende ruimte voor een leuke zit. Hoe heerlijk is het om met een bak koffie op die plek je dag te starten!

Achterom is er nog een fijne berging beschikbaar.

Afmetingen
Begane grond ca. 3 m²
Eerste verdieping ca. 42 m²
Tweede verdieping ca. 36 m²
Bergzolder ca. 13 m²
Balkon ca. 3,5 m²
Totale woonoppervlakte ca. 81m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1954, energielabel C, grotendeels dubbele beglazing, verwarming en warmwater middels HR cv-combiketel (Intergas). Er is een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca. € 100,-. Oplevering in overleg.

Bezichtiging
Maak direct een afspraak om dit lichte en ruime driekamer-hoekappartement met balkon gelegen aan de mooie Kastanjesingel te bezichtigen!

*De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 33
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1954
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1954
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 33
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Blijdorp Makelaardij