Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Mooie en licht appartement gelegen op de eerste verdieping met vide en balkon op het westen. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2020/2021 met onder andere; nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe vloer en nieuwe kunststof kozijnen. Kortom instapklaar!

Wijk de Brabander is een rustig gelegen wijk aan de rand van Cadzand-Bad. De wijk bestaat uit enkele straten en er is een mix van verschillende woningtypes, zo zijn er appartementen, vrijstaande woningen en rijwoningen. Vanuit de wijk staat u te voet binnen 5 minuten op het mooie brede zandstrand. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’Moio beach’’ waar het mogelijk is om mee te doen aan de diverse strandactiviteiten de ze aanbieden zoals golfsurfen, stand Up Paddle, bodyboarden, powerkiten etc.

Indeling:
Via de trap aan de zijkant van het appartementenblok komt u op de eerste verdieping en bereikt u de voordeur van het appartement. Bij binnenkomst komt u in de hal met ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal zijn alle ruimtes te bereiken. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct het vele licht op wat binnen schijnt door de grote raampartijen. Door de westelijke ligging schijnt de zon ’s middags ook heerlijk binnen waardoor u zelfs in het appartement van de zon kunt genieten. Op zonnige dagen kan men de grote schuifdeur volledig openen waardoor u het balkon optimaal betrekt bij de woonruimte. De open keuken is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouwapparatuur zoals; 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, koel/vriescombinatie en combi-magnetron. Er is 1 slaapkamer op de eerste verdieping en een tweede slaapkamer op de vide. De vide is te bereiken via een mooie eikenhouten trap in de woonkamer. De vide staat in open verbinding met de woonkamer maar kan bijvoorbeeld door gordijnen op te hangen afgesloten worden. De moderne badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en opmaat gemaakte inbouwkasten ideaal voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

Balkon:
Het balkon is gelegen op het westen waarbij u het grootste gedeelte van de dag kunt genieten van de zon.

Berging:
Bij het appartement hoort een eigen afsluitbare berging (2,10 m x 3,08 m) voor bijvoorbeeld het stallen van (elektrische)fietsen of strandspulletjes.

Binnentuin (zwembad – tennisbaan - speeltoestellen):
In de grote gemeenschappelijke binnentuin is er een zwembad (geopend tijdens het seizoen), een tennisbaan en diverse speeltoestellen voor kinderen. De faciliteiten zijn enkel te gebruiken door de eigenaren en hun eventuele huurders.

Extra’s:
- volledig gerenoveerd (2021) en instapklaar.
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- verwarming en warm water middels Nefit Smartline HR combi ketel
- energielabel C
- tegelvloer met houtlook
- balkon op het westen
- eigen berging (6,5 m2)
- gebruik gemeenschappelijke binnentuin met zwembad, tennisbaan en speeltoestellen.
- voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct naast de deur

Het appartement wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 197

Overige

In overleg Ja
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 197

Overige

In overleg Ja
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Wooninfluencers

Laden..