Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Vrijstaande woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een grote aangebouwde garage met overkapping (carport). Het geheel is gelegen op een ruime kavel met veel groen en privacy. Er zijn in de tuin meerdere (windbeschutte) terrassen waardoor er altijd een plekje in de zon, of als het te warm wordt in de schaduw opgezocht kan worden.

Te voet staat u binnen enkele minuten op het mooie brede zandstrand van Cadzand-Bad. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’Moio beach’’ waar het mogelijk is om mee te doen aan de diverse strandactiviteiten de ze aanbieden zoals golfsurfen, stand Up Paddle, bodyboarden, powerkiten maar uiteraard ook voor het genieten van een hapje, drankje en de ondergaande zon!

Kortom zoekt u een familiehuis waar u met de hele familie kunt genieten op een unieke locatie dan moet u zeker deze woning bekijken!!

Indeling:
Via de voordeur komt u binnen in de ruime hal met ruimte voor de garderobe en toegang tot het toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn alle ruimtes op de begane grond te bereiken.
Bij binnenkomst in de woonkamer wordt u aangenaam verrast door het vele lichtinval wat binnen valt door de grote raampartijen aan twee zijden van de woonkamer. In de woonkamer is er naast eethoek en zithoek ook een open haard voor de gezellige winterse avonden.Via de grote schuifpui is het terras aan de voorkant te bereiken.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. De keuken is zowel via de woonkamer als ook via de hal te bereiken. De keuken in hoek-opstelling is voorzien van: 4 pits- keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, oven en losse koel/vriescombinatie. Tevens zijn er 2 ruime inbouw voorraadkasten en is er een deur naar de tuin aan de achterkant van de woning.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping met vide. Vanaf de overloop zijn alle ruimtes op deze verdieping te bereiken. In totaal zijn er 4 slaapkamers, 2 aan de achterzijde en 2 aan de voorzijde van de woning. De slaapkamers aan de voorzijde hebben beide toegang tot het overdekte balkon op het westen. Er zijn 2 badkamers. De ene badkamer is in 2019 compleet vernieuwd en voorzien van inloopdouche en wastafel. De tweede badkamer heeft een ligbad, wastafel en toilet. Op de overloop is er een inbouwkast en via een vlizotrap komt u op de bergzolder.

Garage
Aangebouwde garage van 4.60 x 8 meter met een overkapping (carport) van 3,73 x 2,35 meter. Door de overkapping kan de auto buiten ook droog staan.
De garage is voorzien van elektra, verlichting, uitstortgootsteen en wasmachine. Naast de garagedeur aan de voorkant is er ook een deur die uitkomt in de tuin aan de achterzijde. De garage is voldoende groot zodat deze ook gebruikt kan worden voor het opbergen van (elektrische) fietsen, strandspullen of tuinmeubelen. Aan de voorkant zijn er bij de overkapping bergkasten. Achter in de garage is er nog een kleine bergruimte die van buitenaf toegankelijk is waar de cv-ketel zich bevindt.

Tuin:
Tuin aan de voor- zij- en achterkant van de woning zodat er altijd wel een plekje te vinden is in de zon. De terrassen zijn windbeschut zodat u hier al vroeg in het jaar heerlijk buiten kunt zitten. De tuin is voorzien van veel groen en er zijn geen directe achterburen zodat er veel privacy is. Kortom een perfecte plek om heerlijk buiten te ontbijten, te dineren of rustig een boek te lezen onder het genot van een hapje en drankje!

Aan de voorkant van de woning is er een oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Extra’s:
- op slechts enkele minuten lopen van strand en zee
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- ideaal huis voor grote families
- garage 4,60 x 8 meter
- overkapping (carport) bij garage
- houten kozijnen grotendeels voorzien van dubbel glas
- elektrische rolluiken aanwezig op de begane grond
- inbouwkasten op 2 slaapkamers, keuken, garderobe en bij carport
- VHR Vaillaint cv-ketel 2015
- gasgeiser
- royale tuin met meerdere terrassen (windbeschut)
- parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 535

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 564
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 535

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Perceel oppervlakte 564
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars