Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bijzonder fraai en zeer luxe in 2023 gerenoveerd helft-van-een-dubbelhuis mét zwembad, vrij uitzicht, op top locatie gelegen in het charmante Cadzand. De woning is volledig voorzien van domotica, hoogwaardige materialen, camerabewaking met alarmsysteem en op maat interieur met bijpassende verlichting. Alles is te besturen, tot de luxaflex aan toe, via de ipad in de woning en op afstand op uw smartphone.
Deze woning heeft het allemaal.

De mooiste stranden, natuurgebieden, luxe restaurants en hotels; Cadzand is al jarenlang een zeer geliefde plek voor mensen die heerlijk willen ontspannen en genieten van de rust. Watersporten, genieten op het strand of laat u culinair verrassen bij één van de exclusieve restaurants die Cadzand te bieden heeft.






Begane grond
De voordeur is vanaf de straatzijde te betreden van waaruit u binnenkomt in een hal. Opvallend aan de hal zijn de houten wandpanelen. Daarnaast biedt de hal doorgang naar een eerste verdieping, toilet en keuken. De toegangsdeuren zijn magnifiek weggewerkt in de wandbekleding.

In de luxe leefkeuken vindt u een prachtig kookeiland, witte greeploze keukenkasten met een wit marmerlook keukenblok. Verder is de open keuken voorzien van een inductiekookplaat, afzuiging, een vaatwasser, inbouw oven met stoomfunctie en inbouw koelkast. Alle apparatuur is van Siemens. U kunt vanuit de keuken een achtertuin betreden middels een loopdeur.

De doorzon woonkamer is ideaal om er gezellig samen te komen, te loungen en te dineren. Tevens geniet u in de woonkamer van genoeg natuurlijk daglicht inval dankzij de raampartijen. In de woonkamer bent u voorzien van schitterende lichtspots en meerdere vaste kasten. Ook leidt de keuken naar de achtertuin via openslaande tuindeuren.


Eerste verdieping
Middels een vaste trap vanuit de begane grond is een overloop op de eerste verdieping te betreden. De overloop biedt doorgang naar twee slaapkamers.

Uniek aan de slaapkamers zijn de dakkapellen, welke hier meer ruimte en licht creëren. Het hotelgevoel is hier gecreëerd door de op maat gemaakte kasten en luxe uitstraling.
De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van douche en wastafel. Ook hier is weer een volledig lichtplan op maat gemaakt. U past hier alles aan, naar gelang uw gemoed of tijdstip van de dag.

In de open badkamer treft u een vinylparket met witte wanden aan. Deze vloer blijft even mooi en waterbestendig.






Buitenruimte
Dit is de showstopper van de woning; het zwembad. Deze wordt verwarmd en kan worden afgedekt met een electrische solarcover. Een solarcover warmt op van de zon en kan de bovenste 20 cm van het water opwarmen. Een duurzame oplossing dus.
Door de glazen zwevende balustrade achterin de tuin heeft u zicht vanuit de tuin en zwembad over het glooiende landschap achter de woning gelegen. Volop privacy, maar toch heerlijke luxe en uitzicht.
De poolhouse uitgevoerd in Padouck voorziet in bergruimte, ruimte om u om te kleden en de volledige technische installatie is hierin prachtig weg gewerkt achter zwart rookglas.
Aan ieder detail is hier gedacht. Achterin de tuin, vindt u nog een berging? Nee, dit is een IR sauna! Na het zwemmen heerlijk opwarmen in de sauna, uw eigen spa in de tuin.

De tuin is overigens niet alleen via de loopdeur in de keuken, de tuindeuren in de living maar ook via de gedeelde doorgang te bereiken. Hier is een afsluitbare poort gemaakt die u deelt met de buren.


Technische specificaties

Isolatie:
De woning is volledig gerenoveerd in 2022 en 2023 en voorzien van energielabel B. Hier is vooral aandacht besteed aan duurzaam bouwen.
Om de charme van de woning te bewaren is de voorgevel zoveel mogelijk bewaard gebleven en gekaleid. De achtergevel is volledig geisoleerd langs de buitenzijde en de voorgevel en zijgevels langs de binnenzijde. De woning is verder voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas.
Het dak en de vloeren zijn tevens geisoleerd waardoor er in de winter weinig warmte verlies is, en in de zomer het koel blijft.

Verwarmen, koelen en water:
De woning wordt middels vloerverwarming op de begane grond verwarmd. Dit allemaal van op afstand in te regelen of via de ipad in de woning.
Op de eerste verdieping zijn er inverters (airco’s die kunnen koelen en verwarmen) geinstalleerd zodat u naar gelang het seizoen de temperatuur kunt regelen.
Iedere slaapkamer is voorzien van een eigen unit.
Warm water wordt voorzien middels de CV ketel. Het zwembad wordt verwarmd door warmtewisselaar (is zuiniger en sneller met een hoger rendement) en is tevens regelbaar op afstand.
De woning is tevens voorzien van regenwaterrecuperatie aangesloten op de buitenkraan en op de toiletten.
Het water wordt onthard middels een waterontharder van Delta. Zo blijven uw kranen en douche mooi zwart zonder aanslag.

Verlichting, geluid, elektra en netaansluitingen:
Er is een lichtplan gemaakt voor de hele woning. Deze is volledig naar eigen wens qua sfeer, helderheid en kleur zelf te bedienen. Alles is uitgevoerd in LED. Ook aan de verlichting van de buitenruimte is veel aandacht besteed.
Ook de elektra in de woning is volledig nieuw evenals de netaansluitingen. In de woonkamer zit in een kast de volledige technische installatie van de woning weg gewerkt.
Buiten vindt u een laadpaal voor uw elektrische auto.
U kunt hier uw elektrische auto opladen, de wasmachine aanzetten en koffie zetten tegelijkertijd.
De woning is voorzien van ingebouwde Keff speakers aangesloten op een SONOS systeem. Ook zijn de speakers buiten verwerkt zodat u ook in de tuin naar uw favoriete playlist kunt luisteren. Ook dit is natuurlijk wederom te bedienen via uw iPad of smartphone.

Beveiliging:
Gaat u de woning gebruiken als tweede woning? Of bent u zeer gesteld op uw privacy? De eigenaar heeft de woning volledig voorzien van camerabewaking, te volgen op afstand en neemt tevens de beelden op om na te zien. Ook kunt u gebruik maken van het geïnstalleerde alarm en de geschakelde brandmelders. Ideaal als u langere tijd van huis weg bent. Verder is natuurlijk de woning volledig voorzien van veiligheidssloten.

Heeft u serieuze interesse maar zijn er misschien nog twijfels? Ervaar pure luxe en ontspanning tijdens een proefovernachting in deze prachtige woning aan de Nieuwleusenerstraat in Cadzand. Met een adembenemend uitzicht over de polder van Cadzand, een verleidelijk zwembad en een ontspannende sauna, biedt deze woning een unieke ervaring. Kom en dompel uzelf onder in het comfort en de rust die deze woning te bieden heeft, voordat u een beslissing neemt om deze droomwoning te kopen. Wacht niet langer en laat uzelf verwennen in deze exclusieve oase van luxe.

Bij serieuze interesse laten wij de woning graag aan u zien. App de makelaar rechtstreeks via +31 6 25 14 71 25 of neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 190
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 212
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Cert brandveiligheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 297
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 190
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 212
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Cert brandveiligheid Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Verhage-Lemahieu