Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Van Middelhovenstraat 36, Axel – Een Parel aan het Water

In de betoverende Van Middelhovenstraat 36, gelegen op een schitterende locatie in Axel, vindt u een vrijstaande bungalow die u niet mag missen. Deze woning ligt direct aan het water en biedt een idyllische, groene setting die garant staat voor rust en privacy. Deze rustige buurt biedt een perfecte balans tussen natuur en gemakken, waardoor het een zeer gewilde woonlocatie is.

Deze vrijstaande bungalow, gebouwd in 1962 en later uitgebouwd, staat op een royaal perceel van 610 m² eigen grond. De woning beschikt over een lichte en ruime indeling met een woonoppervlak van 143 m². De woning omvat een moderne serre, een garage en een prachtige door groen omgeven tuin. De L-vormige woonkamer biedt een panoramisch uitzicht op de tuin en het water dankzij de grote raampartijen en de schuifpui. De gezellige open haard en de toegang tot de serre maken het plaatje compleet.

Deze degelijke woning is uitstekend onderhouden en voorzien van moderne gemakken. De hardhouten kozijnen zijn uitgerust met dubbele beglazing, en de serre heeft kunststof kozijnen met dubbel glas. De elektrische installatie is vernieuwd en de centrale verwarming wordt verzorgd door een HR-combi ketel uit 2015. Dit alles garandeert een comfortabel en energiezuinig woonklimaat. Met zijn gelijkvloerse indeling en luxe afwerking biedt deze woning een ideale leefomgeving voor ieder die op zoek is naar een rustige woonplek met alle voorzieningen binnen handbereik.

Axel, gelegen in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, is een levendige kern die de ideale balans biedt tussen landelijke rust en moderne voorzieningen. Deze historische plaats heeft een unieke charme die bezoekers en bewoners aantrekt, met een warme sfeer die doordringt in elke straat en buurt. Axel is niet alleen een plek waar geschiedenis en cultuur samenkomen, maar ook een moderne woonomgeving met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik.

Axel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, wat zichtbaar is in de prachtige architectuur en historische gebouwen die het dorp sieren. De oude kerken, statige huizen en karakteristieke straatjes vertellen het verhaal van een plaats die zijn erfgoed met trots bewaart. De jaarlijkse evenementen en lokale markten brengen levendigheid en creëren een sterke gemeenschapssfeer die bewoners en bezoekers samenbrengt.
Naast zijn historische charme, biedt Axel een scala aan moderne voorzieningen die het leven aangenaam en praktisch maken. Het dorp beschikt over diverse winkels, gezellige horecagelegenheden en eetgelegenheden die voldoen aan de dagelijkse behoeften van de bewoners. De aanwezigheid van goed onderhouden sportfaciliteiten, waaronder sportvelden en een zwembad, zorgt ervoor dat er altijd mogelijkheden zijn voor recreatie en ontspanning.

Axel ligt omringd door prachtige natuurgebieden zoals het Axelse Bos en de nabijgelegen wateren, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor buitenactiviteiten. Of u nu een rustige wandeling wilt maken, een fietstocht wilt ondernemen of gewoon wilt genieten van de serene omgeving, Axel biedt de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van de natuur
Wat Axel echt bijzonder maakt, is de sterke gemeenschapszin en de gastvrije sfeer. Het dorp organiseert regelmatig lokale evenementen en festiviteiten die bijdragen aan een hechte en vriendelijke gemeenschap. Deze sfeer maakt Axel tot een ideale plek voor gezinnen, stellen en iedereen die op zoek is naar een warme en uitnodigende woonomgeving.

Kortom, Axel biedt een unieke combinatie van historische allure, moderne gemakken, natuurlijke schoonheid en een sterke gemeenschap. Dit is de plek waar u kunt genieten van het beste van beide werelden – een rustige en charmante woonomgeving met alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Ontdek zelf waarom Axel de ideale plek is om te wonen en te leven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke woning aan de Van Middelhovenstraat 36 en wilt u deze met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met Kuub Makelaars Zeeuws-Vlaanderen om een bezichtiging te plannen.

Indeling;
Begane grond
Bij binnenkomst betreed je de ruime hal, die een gastvrije entree biedt tot de woning. Vanuit de hal krijg je toegang tot het toilet, de woonkamer, de badkamer en twee royale slaapkamers. Deze vertrekken leiden op hun beurt naar andere ruimtes, zoals de moderne keuken, een sfeervolle serre, een extra (slaap)kamer, de bijkeuken en de garage.

Woonkamer
De riante woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt een prachtig, panoramisch uitzicht over de schitterende tuin en het water. Hier kun je genieten van sfeervolle avonden bij de open haard, omringd door familie en vrienden. De schuifpui leidt naar de achtertuin, een waar toevluchtsoord van rust en ontspanning. De serre is de ideale plek om ’s ochtends met een kop koffie te genieten van de opkomende zon of ’s avonds te ontspannen met een goed boek.

Keuken
De stijlvolle en goed uitgeruste keuken, vernieuwd in 2015, is voorzien van alle moderne gemakken en diverse inbouwapparatuur. De royale opzet maakt koken niet alleen praktisch, maar ook plezierig. De keuken sluit direct aan op de woonkamer, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen koken en dineren.

(Werk)kamer
De multifunctionele werkkamer is perfect voor wie vanuit huis werkt, maar kan tevens dienstdoen als extra slaapkamer. Deze flexibele ruimte biedt tal van mogelijkheden. Vanuit deze kamer heeft u middels de trap toegang tot de kelder. Een kelder biedt oneindig veel mogelijkheden en kan een verborgen schat zijn voor iedereen die wat extra ruimte nodig heeft. Als je een wijnliefhebber bent, kunt u met de juiste temperatuurregeling en opslag kan de kelder een elegante en praktische wijnkelder worden, perfect voor het bewaren en rijpen van je favoriete wijncollectie.

Slaapkamers
De woning beschikt over twee ruime, luxueus afgewerkte slaapkamers, beide voorzien van sfeervolle inbouwspots. De master bedroom straalt een gevoel van luxe uit en beschikt over een vrijstaand bad, een prachtig detail dat comfort en stijl combineert.

Badkamer
De badkamer biedt alle nodige voorzieningen voor uw dagelijks comfort. De badkamer beschikt over een wastafel met meubel, ideaal voor het netjes opbergen van toiletartikelen. Daarnaast is er een inloopdouche aanwezig.

Bijkeuken/garage
De bijkeuken voegt extra gemak toe, met voldoende opslagruimte, keukenblok en aansluitingen voor uw witgoedapparatuur. Tevens staat hier de CV opstelling. Via de bijkeuken is de ruime garage bereikbaar, ideaal voor opslag of het stallen van je auto.

Buiten
De fraai aangelegde tuin, perfect gelegen op het zuiden, is een zonovergoten oase van rust en bevindt zich direct aan het water. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven in een unieke, natuurlijke omgeving.

Wat maakt deze woning bijzonder?
- Prachtige Locatie: Direct aan het water gelegen met een uitzicht over de omliggende groenstroken en sportvelden. Nabij het Axelse bos voor prachtige wandel- en fietstochten.
- Ruime Tuin: Royale tuin op het zuiden met terrassen en een vlonder aan het water voor optimaal buitenplezier en privacy.
- Moderne Keuken: Poggenpohl keukeninrichting met inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.
- Comfort en Duurzaamheid: Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, kunststof kozijnen in de serre, vernieuwde elektrische installatie, 7 zonnepanelen en een HR-combi ketel uit 2015.
- Gelijkvloers Wonen: Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar comfort zonder trappen. Ruim en praktisch ingedeeld met een L-vormige woonkamer, serre en bijkeuken.
- Bijgebouw: Ruime garage (33 m²) met voldoende opbergruimte en directe toegang tot de tuin.

Wilt u meer informatie? Of heeft u zelf behoefte aan een taxatie voor uw nieuwe woning en/of een vrijblijvend en gratis verkoopadvies van uw huidige woning? Bel of mail naar Kuub Makelaars Zeeuws-Vlaanderen.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij, neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

*Alle gegeven oppervlaktes zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 699
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Openhaard Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Perceel oppervlakte 610
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 9
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 699
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
Bungalow Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Openhaard Ja
Rolluiken Ja
Schuifpui Ja
BouwjaarCV 2015
Perceel oppervlakte 610
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Garage inpadig Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Buitenzonwering Ja
LeeftijdCV ketel 9
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel, open Haard
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Kuub Makelaars Zeeuws-Vlaanderen