Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zorg dat u Ready bent voor een uniek object. Op een perceel van 7605 m², in de polder, tegen de Belgische grens, is dit fantastische object te aanschouwen. Het heeft ongelofelijk veel te bieden:
1. Uiteraard een hele royale woning van 217 m², gebouwd in 2003.
2. Een nieuwe loods van maar liefst 800 m².
3. Een tweede grote schuur (cultuurhistorisch) van ca. 425 m².
4. Een kantine van 40 m².
5. Een gastenverblijf van 44 m² met een heerlijk zwembad in een kas van ca. 96 m².

Binnen het bestemmingsplan is er tevens veel mogelijk, denk aan een kleinschalig kampeerterrein en een paardenbak. Onder de Nieuwe Economische Dragers (NED’s) is er nog meer mogelijk, waarbij de gemeente met een omgevingsvergunning kan afwijken. Hier wordt er specifiek naar jouw plannen gekeken.

Daarnaast heeft het een uitstekende bereikbaarheid naar heel Zeeuws-Vlaanderen en de grote steden in België (Antwerpen, Gent en Brugge). Alles is dus goed aan te rijden met de auto, maar toch kunt u optimaal genieten van de rust en het polderzicht. In IJzendijke, op circa 3 kilometer van de woning, kunnen de dagelijkse boodschappen gedaan worden. De west Zeeuws-Vlaamse kust biedt verder alle voorzieningen voor een geslaagd dagje weg met vele strandpaviljoens en diverse sterrenrestaurants.

Woning
De woning is in 2003 gebouwd en daarmee voorziet het van de moderne kwaliteiten. Zo is het onder andere volledig geïsoleerd, is het voorzien van vloerverwarming en biedt het een zee van ruimte.

Indeling
De woning is op diverse manieren te betreden. In de praktijk zal vaak de achterdeur gepakt worden bij de keuken, maar wij beginnen de rondleiding bij de voordeur. Hier wordt de hal betreden met het toilet, de meterkast en de trapopgang, tevens is er genoeg plaats voor een garderobe. Naar rechts betreden we de woonkamer met aansluitend de keuken. Deze staan in een open verbinding met elkaar en samen vormen ze de grootste ruimte van het huis. Hier is alle ruimte voor een gezellige zithoek en een lange eettafel. Er zijn diverse elementen die deze ruimte een sfeervolle landelijke uitstraling geven, denk aan de haard, de tegelvloer en de roedes in de vele raampartijen. Hier is gekozen voor openslaande tuindeuren en hoge raampartijen, waardoor er veel licht binnen komt en het zicht naar buiten uitstekend is. Vervolgens betreden we de keuken met veel opbergruimte en diverse apparaten als een vaatwasser, een royale oven met 5-gaspitten en een magnetron. Aan de andere zijde van de woning is een tweede woonkamer gecreëerd. Tevens met een haard en meerdere schuifdeuren. Deze ruimte is ook eventueel ideaal te gebruiken als kantoor of een bedrijfje aan huis.
Middels de trap in de hal wordt de verdieping betreden. De ruime overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, een berging en de badkamer. De slaapkamers zijn allen groot genoeg voor een tweepersoonsbed, een kledingkast én eventueel een bureau. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een toilet, de wastafel, een douche en een heerlijk ligbad.
Ook wordt de tweede verdieping middels een vaste trap betreden. Deze ruimte is ideaal te gebruiken voor extra opslag.

Nieuwe loods
Dit is de grote loods van 800 m²! Een ruimte die je niet vaak ziet, maar een fantastische loods om van alles mee te doen. Aan opslag en kwaliteit in ieder geval geen gebrek, denk aan de 20cm dikke gepolierde betonvloer, een sectionaaldeur van ca. 4 meter hoog, geïsoleerde sandwichpanelen, krachtstroom en een stevige staalconstructie. Verder is het voorzien van een toilet en aangesloten op de dubbele septictank.

Cultuurhistorische schuur
Dit is de voorste schuur met een cultuurhistorische waarde. Het heeft een totale oppervlakte van ca. 435 m² en is verdeeld in verschillende ruimtes, waaronder een atelier van ca. 100 m² met vloerverwarming en een houtkachel. Onder de Nieuwe Economische Dragers (NED’s) is hier veel mee mogelijk, waarover we je graag informeren.

Kantine
De kantine is in 2014 gebouwd en heeft een oppervlakte van ca. 40 m². Het heeft alles wat een kantine nodig heeft, zoals een gemeenschappelijke ruimte met een keuken, opslagruimte, een douche en 2 aparte toiletten (aangesloten op een gierkelder). Het is volledig geïsoleerd en warm water wordt verkregen middels een boiler.

Gastenverblijf met zwembad
Ook dit is weer zo’n unieke extra. Het gastenverblijf is in ca. 2009 verbouwd en heeft een oppervlakte van ca. 44 m² en biedt de gelegenheid tot een extra slaapplek voor de gasten onder het genot van de nodige luxe, zoals een sauna en een jacuzzi (nu niet in gebruik). Daarnaast is het voorzien van vloerverwarming en een douche.
Het zwembad dat daarnaast is gelegen is uiteraard ook een absolute eyecatcher. Deze is eveneens in 2009 geplaatst en voorzien van een royale kas als overkapping. Het zwembad heeft een zandfilter en is 6 jaar geleden voorzien van een nieuw zeil. Het zwembad is niet verwarmd, maar de kas zorgt voor een heel fijn klimaat vanaf vroeg in het jaar.

Tuin
De rest van de tuin is ook zeer goed onderhouden en biedt een scala aan beplanting en mogelijkheden. Rondom de woning is er genoeg ruimte voor meerdere terrassen in de zon en kan je uiteraard heerlijk genieten van het prachtige zicht over de Zeeuwse polders. Tevens is er een vijver met filter voorzien. Aan de voorzijde zijn meerdere bomen voorzien, denk aan een kersen-, peren-, appel-, vijgen-, noten-, abrikoos- en amandelboom. Kortom genoeg om je vruchten van te plukken!

- Cultuurhistorische schuur van circa 425 m² met veel mogelijkheden onder de NED’s.
- Nieuwe loods van maar liefst 800 m².
- Royale woning van 217 m², gebouwd in 2003, met o.a. volledige isolatie, veel raampartijen, vloerverwarming, een CV-ketel uit 2022 en drie royale slaapkamers.
- Een kantine van 40 m² (2014).
- Een heerlijk gastenverblijf met overdekt zwembad.
- Royaal perceel van 7.605 m².
- Goede bereikbaarheid en polderzicht.
- Zwembad met kas uit 2009 en 2010. Zeil is in 2019 vernieuwd.
- Dubbele septictank.
- Aangesloten op het gasnet.
- Voorzien van bouwtekeningen.

Ontdek de kwaliteit, rust en ruimte die dit object te bieden heeft. Plan snel een bezichtiging in met Ready Vastgoed om versteld te staan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 217
Inhoud woonhuis 801
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 5460
Garage opp 435
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 7605
Tuin diepte 91
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 60
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 217
Inhoud woonhuis 801
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 5460
Garage opp 435
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 7605
Tuin diepte 91
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 60
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
GarageCV verwarmd Ja
Garage vrijstaand Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed