Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WOOONmakelaardij biedt aan: Stap binnen in deze prachtige jaren '30 2-onder-1-kapwoning aan de Middelburgsestraat 10 en laat u verrassen door de unieke combinatie van authentieke details, 4 slaapkamers, vrije achterom, gelegen op 226m2 grond. Deze op te knappen gezinswoning uit 1934 ademt de sfeer van vroeger en biedt volop mogelijkheden om je eigen stempel te drukken. Bij binnenkomst valt direct de karakteristieke uitstraling, denk aan de kenmerkende jaren '30 details, van de woning op. De originele glas-in-loodramen in de zijgevel en de royale woonkamer met erker zorgen voor een lichte en ruime leefomgeving, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. De woning behoeft wel wat modernisering, maar dan heeft u ook een heerlijk huis voor jaren woonplezier!

Niet alleen de fantastische locatie, zó dichtbij, op loopafstand van het winkelcentrum van Goes, maar ook de mogelijkheid om uw persoonlijke stempel op elk aspect van de woning te drukken. Het is een kans om uw dromen werkelijkheid te laten worden!

Is dit uw ideale woning? Vul dan het bezichtiging aanvraagformulier in voor een bezichtigingafspraak én laat u verrassen!

BEGANE GROND
Via de nette voortuin bereikt u de entree van de woning. In de hal is de meterkast, garderobe, trap/voorraadkast, het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via de nette doch eenvoudige keuken bereikt u de gezellige woon/eetkamer met openhaard. Deze keuken staat al klaar om getransformeerd te worden tot uw ideale kookparadijs. Bij binnenkomst van deze woonkamer ziet u gelijk: wat een ruimte! Via de erker, is er vooral heel veel lichtinval. Door de grote raampartijen voor en achter én ook door de openslaande tuindeur aan de achterzijde heeft u fijn uitzicht op én toegang tot uw eigen achtertuin. Aangrenzend aan de keuken treft u de praktische bijkeuken met aansluiting voor witgoed, ook treft u hier de cv-combiketel opstelling en is er tevens een loopdeur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang (traplift wordt verwijderd) aangekomen op de eerste verdieping vindt u eerst de overloop. Op deze verdieping zijn momenteel 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met vaste kast en 1 slaapkamer heeft toegang tot het balkon. De huidige badkamer is voorzien van een wastafel en douche en kan met wat liefde en aandacht omgetoverd worden tot een fijne moderne badkamer.

2e VERDIEPING
Middels de vaste trap komen wij aan op de tweede (zolder) verdieping. Via de overloop komt u in de slaapkamer met dakraam. De aanwezige zolderslaapkamer biedt nog meer mogelijkheden, of het nu dient als uw eigen toevluchtsoord, een kantoor-aan-huis of een speelkamer voor de kinderen.

TUIN/ PARKEREN
Op een royaal perceel van 226 m² biedt de beschutte achtertuin een groene oase van rust en privacy. De vriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een vrije achterom. Dit betekent dat u -na een drukke dag- kunt genieten van de middag- en avondzon in uw eigen privé-oase. De achtertuin biedt voldoende ruimte voor ontspanning en barbecues. En groene vingers kunnen hier hun dromen waar maken. De mogelijkheden zijn divers!
Er is ook parkeergelegenheid aan de openbare weg.

DUURZAAMHEID EN ENERGIELABEL
De woning heeft een energielabel F en biedt qua duurzaamheid nog vele mogelijkheden. Dit biedt de nieuwe eigenaar de kans om de woning energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energierekening.

OPLEVERING
De oplevering is in overleg, desgewenst op korte termijn mogelijk.

OMGEVING
Deze karakteristieke woning is gelegen binnen de bebouwde kom van Goes aan de Middelburgsestraat 10. Hierdoor is deze karakteristieke woning gelegen aan een doorgaande straat, goed bereikbaar en omringd door tal van voorzieningen. Gelegen op loopafstand van het centrum van Goes; hierdoor zijn winkels, scholen, openbaar vervoer en het treinstation onder handbereik en biedt deze woning gemak en comfort. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 3 minuten rijden, wat zorgt voor uitstekende verbindingen. Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg en Vlissingen zijn binnen circa 30 minuten bereikbaar.

ALGEMEEN
Perceeloppervlakte 226m2
Twee-onder-een-kapwoning (inhoud ± 389m3)
Gebruiksoppervlakte wonen 110m²
Gebouw gebonden buitenruimte 2m2
Gedeeltelijk isolatieglas
Energielabel F
Cv-combiketel Intergas Kompakt HRE (± 2015)
WOZ-waarde peildatum 01-01-2023: € 276.000,--

STAAT VAN OPLEVERING

AS IS, WHERE IS
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

NIET IN EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte niet zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

VERZEKERING
Omtrent de verzekering deelt verkoper mede dat de opstallen tot de datum van eigendomsoverdracht worden verzekerd (opstalverzekering). Koper dient vanaf de datum van eigendomsoverdracht eventueel zijn belang te verzekeren.

OVERDRACHTBELASTING
Ter zake van de levering van onroerende zaken is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wél overdrachtsbelasting (2% t.a.v. woningen en aanhorigheden zoals tuin, garage en schuur) verschuldigd. Voor starters geldt een vrijstelling van overdrachtsbelasting (onder voorwaarden), een 2% tarief voor woningen dat als hoofdverblijf dient en 10,4% voor niet woningen, woningen verkregen door niet-natuurlijke personen en woningen verkregen door natuurlijke personen die de woning niet als hoofdverblijf gaan gebruiken. Laat u zelf goed informeren door een deskundige hieromtrent.

ONDERZOEKPLICHT KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring of andere onderzoeken te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud. Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend te zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

KOOPOVEREENKOMST
Bij verkoop van woningen geldt tevens een zogenaamde schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat een koopovereenkomst pas tot stand komt nadat de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend.

ZEKERHEIDSSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten of een bankgarantie te stellen. Deze waarborgsom/bankgarantie, af te geven/te stellen aan de met de eigendomsoverdracht belaste notaris bedraagt 10% van de koopsom.

UITNODIGING
Deze jaren '30 2-onder-1-kapwoning is een unieke kans voor wie op zoek is naar karakter. Deze woning is niet alleen karakteristiek, ook een fraaie plek om te wonen, maar bovenal een project om van te houden! Het is dé gelegenheid om uw stempel te drukken, uw visie in combinatie tot het jaren ’30 karakter uw WOOONsfeer tot leven te brengen en uw droomhuis te creëren. Alsdan dé ideale plek om thuis te komen.
Kom deze prachtige woning zelf ervaren en laat je betoveren door de charme en mogelijkheden We nodigen u graag uit om deze uitdaging aan te gaan…
Bij uw serieuze interesse kunt u op de bezichtiging aanvraagformulier invullen op de website waar u deze woning heeft gevonden. Dan kunnen wij contact met u opnemen!

BEZICHTIGING
Een bezichtiging aan de woning is uitsluitend mogelijk per schriftelijke aanvraag bij de makelaar en vindt uitsluitend in aanwezigheid van de makelaar plaats. Aan bezichtiging kandidaten wordt, uitsluitend na contact met de makelaar, toegang verstrekt tot de dataroom. Alsdan worden u over het woonhuis inloggegevens van de digitale dataroom verstrekt. In de dataroom kunt u alle beschikbare informatie van het object vinden en meerdere clausules die bij verkoop van toepassing zijn. Ook kunt u na bezichtiging van de woning een bieding in de dataroom uitbrengen. De gunning is aan verkoper voorbehouden.

DISCLAIMER; Deze woning informatie is met zorg samengesteld, desondanks kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 389
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 127.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 226
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17
Tuin breedte 7.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 389
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 127.5
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 226
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 17
Tuin breedte 7.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
LeeftijdCV ketel 2015
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!