Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze sfeervolle, ruime gezinswoning aan het Duinmeer 54 in Houten is een charmante woning gelegen in de populaire buurt "Meren". Deze wijk staat bekend om zijn gezinsvriendelijke sfeer, de nabij gelegen “Rietplas”, een meer met strandje en ideaal voor ontspanning in de zomer. De wijk is goed bereikbaar, het heeft zowel scholen als winkelcentrum Castellum en het NS-station op nabije afstand.

Deze woning, met een woonoppervlak van 114 m2, is aan de achterzijde uitgebouwd, wat zorgt voor een royale woonkamer met veel ruimte en lichtinval. Aan de voorzijde van de woning, met heerlijk uitzicht over de polder, ligt de moderne, open keuken. Op de verdiepingen vinden we 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De zonnige, sfeervolle achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een houten berging met achterom.

Indeling: Begane grond: Vanuit de entree is er toegang tot het toilet met fontein, de meterkast, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de woon/eetkamer met open keuken. De uitgebouwde woonkamer zien we door de moderne zwarte glasdeur al liggen. Deze is tuingericht, via openslaande deuren (met hordeur) stap je zo de zonnige achtertuin in. De moderne keuken aan de voorzijde (2014) is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductiekookplaat, vlakscherm-afzuigkap, combi-oven/magnetron, Quooker, hoge koelkast, vriezer en vaatwasser.

Eerste verdieping: Via de overloop bereiken we drie slaapkamers: Twee slaapkamers (ca. 12,6 en 6,9 m2) liggen aan de achterzijde en de derde slaapkamer (ca. 9,8 m2) aan de voorzijde van de woning. De moderne badkamer is uitgerust met een douche, toilet, wastafel met bergmeubel en handdoekradiator.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping met was/stookruimte en de vierde slaapkamer. Deze verdieping heeft een raampartij aan de voorzijde, met prachtig uitzicht over de groene landerijen. Op de voorzolder bevindt zich de aansluiting voor wasmachine/droger en de opstelplek voor de CV (Remeha Tzerra HR 2014). De slaapkamer ligt gezellig onder de schuine kap en is met ca. 15,8 m2 ook weer heerlijk ruim.

De tuin: De woning beschikt over een onderhoudsarme voor- en achtertuin. De achtertuin (met achterom) ligt op het zonnige zuidwesten dus u heeft hier de hele dag zon. Achter in de tuin staat een houten berging, voorzien van elektra. De brede, elektrische zonwering zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen. In de achtertuin is een buitenkraan en elektra aanwezig.

Bijzonderheden: • Ruime tussenwoning met een woonoppervlak van 114 m2 en een inhoud van 413 m3; • Fraaie ligging met vrij uitzicht; • Gelegen in de wijk Houten Zuid-oost - Meren buurt, aan de rand van Houten; • Zonnige achtertuin op het zuidwesten; • Instapklaar met tijdloze keuken en badkamer; • Verwarming cv-ketel Remeha Tzerra (2014); • Alle op maat gemaakte raambekleding blijft achter; • Energielabel B; • Oplevering in overleg, voorkeur begin februari 2025.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 138

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 413

Overige

Perceel oppervlakte 138

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij