Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kopers opgelet want Zonnenberg Makelaardij heeft dit unieke object in de verkoop gekregen! Het betreft namelijk een in het winkelhart van Veenendaal gelegen riante bovenwoning op de 1e en 2e verdieping van een karakteristiek jaren ‘30 pand.

De bijzondere ligging in het centrum van Veenendaal aan een zijstraat van de Hoofdstraat geeft de bewoners de mogelijkheid om optimaal te genieten van het bruisende centrum van Veenendaal. Daarnaast ligt de woning aan een autoluw gedeelte van de Zandstraat waardoor de bewoners weinig geluidshinder ondervinden.

De bovenwoning is verrassend ruim en beschikt over 2 verdiepingen. De 1e verdieping is voorzien van onder andere een speelse woonkamer aan de voorzijde met authentieke details, moderne open keuken, gezellige zitkamer met schuifpui die toegang geeft tot het zonnige balkon op het zuiden, stijlvolle badkamer en bijkeuken. De 2e verdieping maakt de bovenwoning helemaal af met 3 slaapkamers en een 2e toilet. Heeft u altijd al in een karakteristieke bovenwoning met zonnig terras in het centrum van Veenendaal willen wonen? Waarbij u beschikt over de nodige ruimte in de vorm van een woon- en zitkamer, ruime keuken en 3 slaapkamers? Dan is dit de woning die u zoekt!

Begane grond: De bovenwoning beschikt over een eigen toegangsdeur welke u direct toegang geeft tot de trapopgang richting 1e en 2e verdieping.

1e verdieping: Via de trapopgang bereikt u de overloop op de 1e verdieping. De overloop geeft u toegang tot de moderne open keuken welke in verbinding staat met de woonkamer. De woonkamer is een sfeervolle ruimte met vele authentieke details. Via de overloop zijn daarnaast de stijlvolle badkamer en de zitkamer te bereiken. Het zonnige balkon met berging is middels een schuifpui te bereiken vanuit de zitkamer.. De bijkeuken, welke grenst aan en via de zitkamer bereikbaar is, beschikt over een wasmachine-/drogeraansluiting.

2e verdieping: De vaste trap naar de 2e verdieping komt uit op de overloop welke u toegang geeft tot alle ruimtes op deze verdieping namelijk: de 3 slaapkamers allemaal voorzien van dakkapel en het separate 2e toilet met fontein.

Keuken
De open keuken grenst aan de woonkamer en beschikt over een vaatwasser, koelkast, wasemkap, inductiekookplaat, combimagnetron en meerdere apothekerskasten. Daarnaast beschikt de keuken over een bar waar heerlijk aan gegeten kan worden en over voldoende kast- en werkruimte om u kookkunsten optimaal ten toon te stellen.

Sanitair
Er bevindt zich in de bovenwoning een ruime badkamer op de 1e verdieping welke beschikt over een douchecabine, ligbad, wastafelmeubel met spiegel, zwevend toilet, spotjes en natuurlijke ventilatie. De badkamer beschikt naast een ruime opzet over veel natuurlijk lichtinval. Deze beide zaken zorgen ervoor dat de badkamer een prettige plek is om te vertoeven. Daarnaast is er op de 2e verdieping een separaat toilet aanwezig.

Omgeving / ligging
De bovenwoning is gelegen aan Zandstraat 5-BIS in het centrum van Veenendaal op een gezellige locatie aan de noordwest kant van het winkelhart van Veenendaal. Door deze ligging kunt u volop gebruik maken van alle voorzieningen die het centrum van Veenendaal u te bieden heeft. Hierbij kunt u denken aan diverse winkels, restaurantjes, cafeetjes en de schouwburg. Alle dagelijkse voorzieningen liggen dus in de directe omgeving van de bovenwoning en u kunt dus vrijwel alles te voet bereiken. Daarnaast zijn diverse uitvalswegen gemakkelijk te bereiken waardoor, mede door de centrale ligging van Veenendaal in Nederland, dit de ideale uitvalsbasis is om het gehele land te bestrijken.

Algemene gegevens
- Type woning: bovenwoning
- Bouwjaar: 1931
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunning (aanvragen bij de gemeente)
- Aanwezig: balkon en berging
- Ligging balkon: zuid
- Balkon bereik: via de zitkamer (slaapkamer) aan de achterzijde

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel Intergas HRE 36/30 A CW5 (bj 2020)
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel Intergas HRE 36/30 A CW5 (bj 2020)
- Voorzieningen: haard aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Dubbel glas: HR++
- Glasvezel kabel aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 338
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Rookkanaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 338
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Rookkanaal Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij