Landingsplaats 16 3402DA IJsselstein

Verkocht onder voorbehoud

Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een leuk 2-kamer appartement is dit! Koffers pakken en gaan, want deze woning (ca. 47 m2), met zonnig balkon en berging, is echt instapklaar! De verkoopster heeft werkelijk alles aangepakt in de woning. Zo is deze geheel glad gestuukt, geschilderd en voorzien van een moderne laminaatvloer, er is een nieuwe, half-open keuken geplaatst, de badkamer is vernieuwd en de slaapkamer is voorzien van airconditioning. (waar je de hele woning mee kunt koelen). Het appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een aantrekkelijk uitzicht op de rustige, groene omgeving.

De ligging in de wijk IJsselveld- Oost is prima: Het goed onderhouden appartementencomplex is centraal gelegen nabij het recreatiegebied ‘De Nedereindse Plas’, winkelcentrum “De Clinckhoeff”, het historische centrum van IJsselstein met gezellige winkels, restaurants en bars, de uitvalswegen naar A2 en A12 en sneltram naar Utrecht/Nieuwegein.

Indeling:

Begane grond: Gezamenlijke (afgesloten) entree met bellentableau/videofoon, automatische schuifdeur, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de inpandige berging (2,16 x 1,73 m).

Appartement op de 2e verdieping: Entree/hal met garderobe en meterkast, toegang tot de badkamer en de keuken. De betegelde badkamer is voorzien van een mooie granito vloer, verlaagd plafond met spots, toilet, inloopdouche met regendouche, wastafel met meubel en de aansluiting voor wasmachine en droger. De lichte keuken heeft voldoende bergruimte en is voorzien van een kunststof werkblad en inbouwapparatuur zoals een combimagnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat en een rvs-afzuigkap. In de brede bergkast is tevens de opstelplek van de CV (Intergas HRE 2010) Vanuit de ruime woon/eetkamer is er toegang tot de slaapkamer (ca. 9,8m2). Deze heeft een garderobe-nis en is voorzien van airconditioning welke kan koelen en verwarmen. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon.

Het balkon: Het appartement is voorzien van een balkon aan de achterzijde van het appartementencomplex. Het balkon is voorzien van een composiet vloer en is gelegen op het zonnige zuidwesten met vrij zicht over de aantrekkelijke, groene omgeving.

Bijzonderheden: - Zeer goed onderhouden 2-kamer appartement met balkon en berging; - Geheel en aantrekkelijk gerenoveerd; - Bouwjaar 1972; - Voorzien van kunststof kozijnen met horren; - Zonnig balkon op het zuidwesten; - Voorzien van airconditioning (kan koelen en verwarmen); - Voorzien van intercom met camera; - Het rustig gelegen appartementencomplex wordt goed onderhouden, het trappenhuis en de toegangsdeuren zijn onlangs geschilderd; - Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving; - Servicekosten € 116,63 per maand; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 155

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 155

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij