Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is met recht de parel van de week. Wat een heerlijke, zonnige starterswoning, gelegen aan een gezellig en besloten hofje!

Deze sfeervolle hoekwoning beschikt op de begane grond over twee slaapkamers, badkamer en berging/wasruimte. De ruime en zonnige woonverdieping met keuken, woonkamer/eetkamer en balkon ligt op de eerste verdieping. Dit biedt veel privacy en een vrij uitzicht op de omgeving. Grote bonus van deze woning is de onverwacht grote bergzolder op de tweede verdieping, bereikbaar met een vlizotrap vanuit de woonkamer. De locatie in de wijk Zenderpark is prima. Op loopafstand van alle voorzieningen; winkels, sportfaciliteiten en het OV (sneltram en bus). De snelweg A2 is binnen 10 minuten bereikbaar.

Indeling Begane grond: Entree met meterkast en garderobe. Tussenhal met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, berging en de trapopgang naar de woonverdieping. De twee slaapkamers (resp. 10,3 en 9,1 m²). Grenzen beide aan het rustige hofje voor de woning. De ruime, inpandige badkamer is voorzien van een ligbad met regendouche, toilet, wastafel met meubel, handdoekradiator en mechanische ventilatie. Het wastafelmeubel is recent vernieuwd. De berging/wasruimte heeft een deur naar de straat. Deze berging is ook ideaal voor het stallen van uw fietsen.

Eerste verdieping: Hier bevindt zich de ruime woon/eetkamer met halfopen keuken en balkon. Het geheel heeft een oppervlak van ca. 40 m². Eyecatcher is het half overdekte balkon, gelegen op het zuidwesten. Een heerlijke plek om tot in de avond te genieten van de zon. De halfopen keuken is nu met een wand van de eetkamer gescheiden, indien gewenst is een open keuken met bijvoorbeeld een kookeiland hier eenvoudig te realiseren.

Bergzolder: De grote, geïsoleerde bergzolder is een absolute bonus bij deze woning. Het oppervlak van ruim 40 m² ligt onder de schuine kap. Hier hangt tevens de cv-ketel (Remeha Avanta) en de mechanische ventilatie unit.

Bijzonderheden: - Leuke starterswoning, woonoppervlak ca. 77 m², inhoud ca. 330 m³; - Ligging aan een klein, groen hofje in de wijk Zenderpark; - Ruime, zonnige woonverdieping met half open keuken op eerste etage van ca. 43 m²; - Inpandige loggia met glaswanden, oppervlak ca. 5 m²: - Zeer ruime bergzolder en inpandige berging; - Wastafel met meubel is recent vernieuwd; - Mechanische ventilatie is in 2019 voorzien van een nieuwe motor; - Buitenkraan aanwezig; - Woning heeft energielabel B; - Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze fijne woning? Onze specialist voor deze woning is Bas de Vreeze. Hij maakt graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. En neemt u een (NVM) aankoopmakelaar mee, dan staat u nog sterker.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 51

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 330

Overige

Perceel oppervlakte 51

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij