Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in de Zaandstuve! Een woning midden in het bos. Hier kom je tot rust met een lekker drankje of een goed boek in je hand, zittend in een fijne fauteuil naast de brandende kachel of bij het vuurtje buiten op het terras. Ondertussen spot je de dieren in het bos! Dat is recreëren aan de Lutterzandweg 12 S!

Deze sfeervolle houten bungalow is prachtig gelegen in het bos met volop privacy. Het is de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. De woning ligt midden in natuurgebied het Lutterzand, waar je prachtig kunt wandelen door bossen, over heidevelden en zandverstuivingen, en langs de oevers van het riviertje De Dinkel, dat dwars door het natuurgebied stroomt. De ligging van de woning is erg rustig en biedt voldoende privacy door de vrije ligging en de vele bomen. Door het houten overstek van het dak kun je ook buiten heerlijk beschut genieten van de natuur en de omgeving.

De omgeving: Het Lutterzand Het Lutterzand is een 750 hectare groot natuurgebied met een glooiend landschap, heidevelden, en bijzondere zandverstuivingen en afkalvingen. Het meanderende riviertje de Dinkel zoekt zijn weg door de natuur. Een echte aanrader voor wandel- en fietsliefhebbers en sinds 2007 een aardkundig monument. Hier vind je oeverzwaluwen, ijsvogels en reeën. Deze spot je deze zelfs vanuit het huis! Alle voorzieningen, evenals de autosnelweg A1, zijn binnen ongeveer 10 autominuten te bereiken. Ook zijn er twee horecagelegenheden op korte afstand aanwezig voor het nodige vertier. Hier vind je ook een speeltuin en minigolf, dus ook voor de (klein)kinderen is het een hele leuke plek! Wandelen met de hond? In het natuurgebied is een speciaal stuifzandterrein waar je hond gedeeltelijk vrij mag rennen en ravotten. Het losloopgebied grenst aan het riviertje, waarin jouw viervoeter óók heerlijk kan spetteren.

Indeling: Woning: Overdekte entree middels overkapping. Bij binnenkomst bereik je de riante woonkamer met open keuken. Er is voldoende plek voor een gezellige zithoek en een grote eettafel. De nette keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven/magnetron en spoelbak. De woonkamer is voorzien van een rookkanaal, oorspronkelijk voor houtkachel en kan opnieuw als zodanig gebruikt worden. Op dit moment wordt er een gaskachel en elektrische radiator gebruikt. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, een badkamer en een bijkeuken aanwezig. In de bijkeuken blijft de koelkast/diepvries staan en ook de wasmachine incl. aansluiting. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, elektrische radiator en douche. Tuin: Rondom gelegen perceel van 300 m². Vanuit elke hoek heb je een prachtig uitzicht over het bos. Er is een overdekt terras aanwezig en een groot terras aan de achterkant van de woning. Verder is er betegeling rondom de woning. Daarnaast is er een aparte houten schuur aanwezig met kippenren. De schuur is ideaal voor het stallen van wat hobbyspullen en natuurlijk enkele fietsen.

Erfpacht: Deze bungalow is gelegen op een erfpachtkavel. De erfpachter is jaarlijks een canon verschuldigd van € 3.400,--.

Nog interessant om te weten: • Bouwjaar: 1998 • Woonoppervlakte: 57 m2 • Inhoud: ca. 200m3 • Elektra en glasvezel aanwezig • Ramen zijn voorzien van horren • Erfpachtcanon EUR 3.400 per jaar (jaarlijkse indexering) • De woning is geheel gemoderniseerd in 2013 • Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist

Bijzonderheden: • Het gehele jaar door bewoonbaar, echter moet het hoofdverblijf elders zijn. • Het (onder)verhuren van deze recreatiewoning is toegestaan.

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief; hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 200

Overige

Perceel oppervlakte 300

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 200

Overige

Perceel oppervlakte 300

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV