Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmante vrijstaande woning met luxe woonkeuken en riante tuin.
Wat een plaatje van een huis! Deze witte karakteristieke vrijstaande woning uit 1958 heeft alles wat je zoekt. Met een bruto vloeroppervlak van maar liefst 295 m² en een perceel van 504 m² is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning beschikt over een ruime woonkamer met grote raampartijen en houtkachel, een prachtige woonkeuken met hoogwaardige apparatuur, drie grote slaapkamers, en een royale tuin waar je eindeloos van kunt genieten. Maar er is meer! Zo beschik je ook over een ruime oprit, een garage/berging, een kelderruimte én een kantoor of extra slaapkamer op de begane grond.
Oldenzaal is een bruisende stad vol charme en gezelligheid. Deze woning ligt in een rustige, groene buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vind je supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en binnen 150 meter ben je in het natuurgebied de Tankenberg. Het openbaar vervoer is goed geregeld en de verbinding met uitvalswegen is uitstekend, waardoor je in no-time in nabijgelegen steden zoals Enschede en Hengelo bent.
Begane grond
Bij binnenkomst betreed je een ruime, lichte entree met wanden die een frisse uitstraling geven. De strekkende houten vloer met hoge plint geeft het geheel een stijlvolle afwerking. Vanuit de entree heb je toegang tot de kelderruimte, het toilet, de trapopgang en de woonkeuken/-kamer.
Dan stap je de woonkamer binnen, een plek waar licht en ruimte centraal staan. Waar de grote raampartijen zorgen voor een rijke lichtinval, voegen het glas-in-loodraampje, de houtkachel en de en suitedeuren een sfeervol accent toe aan de woonkamer.
De woonkeuken is waar je ongetwijfeld veel tijd wilt doorbrengen. Deze riante, luxe ruimte heeft grote raampartijen en openslaande tuindeuren die zorgen voor veel lichtinval. Het moderne, landelijke keukenmeubel en kookeiland met ontbijtbar zijn voorzien van hoogwaardige apparatuur, zoals een gaskookplaat met grillplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Het donkere werkblad biedt veel werkruimte, en via de keuken heb je toegang tot zowel de bijkeuken als de eerste slaapkamer, die ook uitstekend dienst kan doen als kantoor. De bijkeuken is ruim en beschikt over de witgoedaansluitingen en toegang tot de oprit.
Eerste verdieping
De ruime en lichte overloop op de eerste verdieping, met glas-in-loodraampje en strekkende laminaatvloer, biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en keurig afgewerkt, waarbij twee kamers een kurkvloer hebben en één kamer voorzien is van tapijtvloer. De master bedroom beschikt over een walk-in closet en een balkon, terwijl de andere twee slaapkamers een vaste kast hebben. De badkamer is een moderne en ruime plek met stijlvol tegelwerk. Hier vind je een ligbad, royale doorloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wasbak, designradiator en een hangend toilet. Het dubbele raam zorgt voor een prettige lichtinval en natuurlijke ventilatie.
Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, een royale zolderruimte. Deze ruimte is afgewerkt met een tapijtvloer, en de geëxposeerde balken en binten geven het een knusse sfeer.
Buitenruimte
De buitenruimte is werkelijk een genot. Aan de voorzijde tref je een groen aanzicht met een eigen oprit en ruime parkeergelegenheid, en de garage/berging met openslaande deuren biedt voldoende opbergruimte. Aan de achterzijde van de woning vind je een riante tuin, groen aangelegd met een weids gazon en een royaal terras waar je heerlijk kunt ontspannen.
Bijzonderheden
- Witte karakteristieke vrijstaande woning, bouwjaar 1958
- Woonoppervlakte van 195 m² en een perceel van 504 m²
- Ruime woonkamer met grote raampartijen en houtkachel
- Luxe woonkeuken met kookeiland en hoogwaardige apparatuur
- Vier slaapkamers, inclusief master bedroom met walk-in closet en balkon
- Moderne badkamer met ligbad en royale doorloopdouche
- Royale zolderruimte via vaste trap bereikbaar
- Riante tuin met weids gazon en royaal terras
- Eigen oprit en ruime garage met openslaande deuren
Voel je hier meteen thuis en geniet van alles wat deze prachtige woning en buurt te bieden hebben!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 626

Overige

Perceel oppervlakte 504

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 626

Overige

Perceel oppervlakte 504

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl