Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Ben je op zoek naar een comfortabel, charmant en uniek benedenhuis in Zandvoort? Dit gelijkvloerse beach house aan de Kostverlorenstraat is de  ideale woonomgeving en uitvalsbasis. Alle voorzieningen zijn te voet te bereiken. Denk hierbij aan Kostverlorenpark, winkels, scholen, en het bruisende centrum van Zandvoort. Het NS-station richting Haarlem en Amsterdam is op 2 minuten loopafstand. Hier woon je zowel rustig als centraal.

HOOGTEPUNTEN

Gelijkvloers wonen: Geen trappen, alles op één verdieping.
Instapklare woning: Dak vernieuwd in 2023, buitenschilderwerk in 2024, keuken gemoderniseerd in 2018.
Actieve VVE: Gezond reservefonds voor toekomstig onderhoud.
Energiezuinig: 8 zonnepanelen, (deels) gevelisolatie, dakisolatie.
Kleine B&B: Privé gastenverblijf met kitchenette en badkamer.
Voor- en achtertuin: Achtertuin op het zonnige zuiden.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Gelegen aan de groene Kostverlorenstraat, biedt dit gelijkvloerse appartement een aangename woonplek in het hart van Zandvoort. Met een woonoppervlakte van ruim 120 vierkante meter en een zonnige achtertuin op het zuiden.

Wonen op de begane grond heeft zo zijn voordelen. Je hebt geen trappen in huis, wat het leven een stuk eenvoudiger maakt. Dit is ook ideaal voor senioren en mensen die voorbereid willen zijn op toekomstig gemak. De woning is goed onderhouden en recentelijk opgeknapt. Zo is het dak in 2023 vernieuwd, het buitenschilderwerk in 2024 gedaan en de keuken in 2018 gemoderniseerd. Hierdoor kun je direct zonder klussen de woning betrekken.

De actieve Vereniging van Eigenaren (VVE) zorgt ervoor dat het gebouw en de gemeenschappelijke ruimtes altijd in goede staat verkeren. Met een gezond reservefonds ben je verzekerd van goed beheer en toekomstig onderhoud zonder verrassingen.

De woning is energiezuinig, dankzij de 8 zonnepanelen op het dak en de gevel- en dakisolatie. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamer leven.

Voor wie graag gasten ontvangt, is er een kleine B&B aanwezig in de woning. Dit gastenverblijf heeft een eigen kitchenette en badkamer, waardoor gasten van alle gemakken zijn voorzien en maximale privacy genieten.

De veranda en achtertuin bieden extra leefruimte. De achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden, is perfect om te genieten van de zon, een boek te lezen of te ontspannen na een drukke dag.

COMPLETE BESCHRIJVING IN 100 WOORDEN

Dit gelijkvloerse beach house aan de Kostverlorenstraat biedt comfortabel wonen in Zandvoort. De instapklare woning heeft een vernieuwd dak (2023), buitenschilderwerk (2024) en keuken (2018). Een gezonde actieve VVE zorgt voor goed onderhoud. Met 8 zonnepanelen, gevelisolatie en dakisolatie is het huis energiezuinig. Het heeft een privé gastenverblijf met kitchenette en badkamer. De veranda en achtertuin bieden extra ruimte, met de achtertuin op het zonnige zuiden. Ideaal voor twee- of driepersoons huishoudens, kleine gezinnen of senioren en mensen die levensloopbestendig willen wonen.

BIJZONDERHEDEN:
- Vereniging van eigenaren “ Kostverlorenstraat 14 I + 14 II” is een actieve en gezonde VvE en is in eigen beheer. De VvE bestaat uit 2 leden, het appartement heeft een 1/2de aandeel en heeft 1 stem van de 2 stemmen. Het reservefonds bedraagt momenteel meer dan voldoende en voldoet aan alle daartoe gestelde eisen. De servicekosten voor dit appartement bedragen €83,- per maand en zijn inclusief opstal- en aansprakelijkheidsverzekering;
- Er is een kelder (7m2) aanwezig onder de woning;
- De woning is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
- Parkeren middels bewonersvergunning. De 1e bewonersvergunning is gratis. Vraagt u voor 2 of meer auto's een bewonersvergunning aan, dan betaalt u per vergunning € 60 per jaar

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 421

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 421

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem