Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden tussenwoning met rustige ligging.

De wijk Commandeurs staat bekend als een kindvriendelijke wijk met veel groen en op loopafstand van het centrum Heemskerk. De woning is gelegen in een autoluwe straat met een parkeerplaats op eigen terrein. 

Via de diepe voortuin kom je bij de entree van de woning met een lichte hal. Het zitgedeelte van de woning is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en het eetgedeelte zit in de woonkeuken aan de achterzijde. De open keuken is opgesteld in een rechte opstelling en voorzien van een koel-vriescombinatie, vaatwasser, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en combi-oven. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de hal met trapopgang, toilet met fontein en toegang naar de royale achtertuin. De trap is recent gerenoveerd en is voorzien van ledverlichting.

Op de eerste verdieping bevindt zich een moderne badkamer met een inloopdouche, wastafel met meubel, spiegelkast, wandcloset, handdoekradiator en de opstelling van de wasmachine en droger en drie slaapkamers. 

Via een vaste trap, die ook is meegenomen in de traprenovatie, kom je op de overloop van de tweede verdieping met opstelling van de cv-ketel en mechanische ventilatiebox. Tevens tref je hier een ruime slaapkamer met dakkapel.

De tuin aan de achterzijde is gelegen op het noordwesten en grotendeels bestraat. Hier kan je vanaf de middag genieten van de zon, maar is er ook een gedeelte waar je in schaduw kunt zitten. De betonnen palen met houten schuttingen zorgen voor een nette erfafscheiding tussen de buren. Voor het stallen van de fietsen of tuinmeubelen kan je gebruik maken van een vrijstaande stenen berging.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang naar de woonkamer met trapkast, open keuken v.v. inbouwapparatuur, hal, trapopgang, modern toilet met fontein en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer v.v. wastafel met meubel, douche, toilet en opstelling/aansluiting wasmachine/droger.

Twee verdieping: middels vaste open trap naar de voorzolder, opstelling/aansluiting cv-ketel en mechanische ventilatie, toegang naar slaapkamer met dakkapel.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel A; - 12 zonnepanelen geplaatst in 2020; - parkeren mogelijk op eigen terrein; - buitenschilderwerk begane grond 2024; - nieuwe schutting en brede poort geplaatst; - wanden en plafonds gestuukt in 2022; - traprenovatie (beide) waarvan één met verlichting; - gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk; - op loopafstand van een supermarkt; - op fietsafstand van het centrum Heemskerk - de aansluiting naar de snelweg A9 richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar op ca. 10 minuten rijden.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 143
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 143
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland