Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale woning!

Gelegen in de Broekpolder van Beverwijk in het deelplan Waterwijk Noord staat deze goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning. De woning is gebouwd in 2008 op een perceel van 141 m² en heeft een gebruiksoppervlakte van 134 m². Op de begane grond beschik je over een riante tuingerichte woonkamer met openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin. De keuken (2019) is geplaatst aan de voorzijde van de woning in een hoekopstelling met kastenwand en is v.v. diverse inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping tref je drie goed bemeten slaapkamers, een separaat toilet op de overloop en een nette badkamer v.v. inloopdouche en wastafel met meubel aan. De tweede verdieping is thans in gebruik als een open ruimte, maar door een paar aanpassingen zijn hier twee slaapkamers te realiseren. Tevens tref je op deze verdieping de opstelling/aansluiting aan voor de wasmachine/droger, cv-ketel, omvormer en WTW-systeem.

In deze jonge en kindvriendelijke woonwijk zijn basisscholen, winkels voor de dagelijkse boodschappen en uitvalswegen richting Alkmaar, Zaandam en Haarlem/Amsterdam binnen enkele minuten te bereiken. Daarnaast is het treinstation op loopafstand. Het centrum van Beverwijk en Heemskerk, strand en duinen van Heemskerk en Wijk aan Zee zijn op fietsafstand.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang, toegang naar de woonkamer met trapkast/provisiekast, open keuken v.v. inbouwapparatuur en middels openslaande deuren toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, separaat toilet, drie slaapkamers en een badkamer v.v. grote inloopdouche, wastafel en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: middels een vaste open trap toegang naar royale (slaap)kamer v.v. drie velux dakramen en een aparte ruimte met opstelling/aansluiting cv-ketel, omvormer, WTW-systeem en wasmachine/droger.

In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel A; - 10 zonnepanelen 2019; - nieuwe keuken v.v. inbouwapparatuur 2019; - rolluiken achterzijde eerste verdieping; - de woning is aan de achterzijde uitgebouwd in 2021; - vloerverwarming begane grond (woonkamer); - buitenschilderwerk voorzijde 2022; - buitenschilderwerk achterzijde 2024; - basisschool Panta Rhei en De Zeester op loopafstand; - winkelcentrum Citadel op loopafstand; - gunstig gelegen t.o.v. de uitvalswegen naar de A9 en A22 richting Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Alkmaar; - NS-station Heemskerk op loopafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland