Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UITSTEKEND GELEGEN WONING IN KERSENBOOGERD

Ben je een starter op de woningmarkt, deel je het huishouden met z'n tweeën, of ben je een jong gezin op zoek naar een comfortabel en goed onderhouden huis? Deze woning in de rustige en groene buurt Kersenboogerd biedt alles wat je nodig hebt. Met een energielabel A, tien zonnepanelen, een keurige badkamer en een rustige straat omringd door groen, is dit een unieke kans voor jou.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Energielabel A: Energiezuinig en kostenbesparend wonen.
Tien zonnepanelen (2022): Duurzame energievoorziening.
Keurig onderhouden: Instapklaar en goed onderhouden woning.
Recente badkamer: Nette en functionele badkamer.
Vier slaapkamers: Drie op de eerste verdieping, één op zolder.

VOLLEDIGE WONINGSCHRIJVING

Bij aankomst in de rustige, groene straat van Kersenboogerd, word je verwelkomd door een goed onderhouden voortuin. Binnen ervaar je direct de prettige sfeer van dit huis. De ruime woonkamer, voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, biedt volop ruimte voor ontspanning en gezellige momenten. De nette open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en biedt alle faciliteiten om heerlijke maaltijden te bereiden. In de hal en in de woonkamer ligt vloerverwarming.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, ideaal voor een jong gezin of voor het creëren van een thuiskantoor. De badkamer, die recent is vernieuwd, is netjes en functioneel. Hier vind je een douche, een wastafel en een toilet, alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse routine.

De tweede verdieping biedt een ruime zolderkamer die geschikt is als extra slaapkamer, hobbyruimte of thuiskantoor. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en hoogwaardige isolatie. Dit, in combinatie met de tien zonnepanelen, zorgt voor een duurzame en energiezuinige leefomgeving. De achtertuin is perfect voor ontspanning en biedt genoeg ruimte voor kinderen om veilig te spelen.

De ligging van de woning is bijzonder gunstig. Kersenboogerd staat bekend om zijn kindvriendelijke omgeving met veel groen. Alle openbare voorzieningen zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en openbaar vervoer zijn in de directe nabijheid. Dit maakt de locatie ideaal voor jonge gezinnen en tweepersoons huishoudens die comfort en gemak waarderen.

EXTRA KENMERKEN

De woning beschikt over een ruime berging, perfect voor het opbergen van fietsen en tuinspullen. Voor de deur is voldoende parkeerruimte beschikbaar. De centrale ligging zorgt ervoor dat je snel in het centrum van Hoorn bent, terwijl je toch kunt genieten van de rust en het groen van Kersenboogerd.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN

Deze woning heeft een energielabel A en is uitgerust met tien zonnepanelen, wat zorgt voor een energiezuinige en milieuvriendelijke leefomgeving. Dit resulteert in lagere maandelijkse energiekosten. De recent vernieuwde badkamer is keurig en praktisch ingericht. Het onderhoud van de woning is altijd uitstekend geweest, waardoor je zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt genieten van je nieuwe thuis. De vier slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een gezin of extra werk- en hobbyruimtes.

Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 131
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 131
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn