Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Midden in het centrum van Beverwijk ligt deze sfeervolle en goed onderhouden tussenwoning. Alle winkels, restaurants, Kennemer Theater, bioscoop en het NS-station liggen op loopafstand. Liever een dagje strand, met 15 minuten fietsen zit je op het brede strand van Wijk aan Zee.

Zodra je de woning binnen stapt tref je de woonkamer aan van circa 22 m² aan met de zeer praktische open keuken v.v. inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kom je in de hal waar het toilet, de berging, stookruimte en de aansluiting voor de wasmachine zich bevindt. Op de eerste etage onder het platte dak: de overloop, twee slaapkamers, en een badkamer v.v. ligbad met douche, wastafel, tweede toilet en wasmachine/droger opstelling.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang naar woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, toegang naar toilet, stookruimte en wasruimte/berging.

Eerste verdieping: Middels vaste open trap naar de overloop, twee slaapkamers en een badkamer v.v. ligbad met douche, wastafel, toilet en opstelling/aansluiting wasmachine/droger.

Naast de woning staat een aangebouwde berging.

Bijzonderheden - energielabel - bitumineuze dakbedekking vernieuwd in 2014; - keuken v.v. inductiekookplaat (2022), magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en afzuigkap; - betonnen (schuimbeton) begane grondvloer met vloerverwarming; - gevels geïmpregneerd 2020; - kunststof ramen, deuren en kozijnen v.v. dubbele beglazing en HR++; - gelegen in het centrum van Beverwijk; - op fietsafstand van het NS-station, de duinen en het strand; - Amsterdam ligt op 30 minuten rijden, Haarlem en Alkmaar ligt op ca. 20 minuten rijden.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 256

Overige

Perceel oppervlakte 48

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 256

Overige

Perceel oppervlakte 48

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland