Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen met vrij uitzicht over de "Dorpsweide"

Ben je op zoek naar een karaktervolle woning met een prachtig uitzicht? Deze keurig onderhouden semi vrijstaande woning, gebouwd in 1917 op een perceel van 181 m² biedt wellicht alles wat je wenst. Gelegen in het pittoreske Wijk aan Zee, geniet je dagelijks van het vrije uitzicht over de idyllische "Dorpsweide" en loop je binnen 15 minuten zo het strand op.

Bij binnenkomst ervaar je direct de charme en het karakter van deze woning. De woonkamer, met een open haard en erker, biedt een knusse sfeer voor gezellige avonden. De ruime semi open keuken is modern ingericht en voorzien van diverse inbouwapparatuur, perfect voor de kookliefhebber. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en de keurige badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van alle benodigde gemakken. Middels een vlizotrap kom je op de bergzolder. Hier staat de cv-ketel opgesteld en kan je de nodige spullen bergen.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen schuur uitgevoerd in spouw v.v. verwarming, water, elektra en de opstelling/aansluiting van de wasmachine/droger.

De woning is gunstig gelegen nabij lokale voorzieningen zoals winkels, restaurants en een basisschool. Daarnaast biedt de omgeving prachtige wandel- en fietsroutes door de duinen en langs het strand.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, trapkast met toegang naar de kelder, royaal toilet met urinoir en wastafel met meubel, toegang naar woonkamer met openhaard, toegang naar semi-open keuken v.v. inbouwapparatuur en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer v.v. douche, wastafel met meubel, ligbad en toilet.

Tweede verdieping: middels een vlizotrap naar bergzolder met opstelling/aansluiting cv-ketel.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen schuur uitgevoerd met spouw en v.v. verwarming, water, elektra en opstelling/aansluiting wasmachine/droger.

Bijzonderheden - energielabel D; - semi vrijstaande woning; - vrij uitzicht over de "dorpsweide"; - strand, zee en duinen op loopafstand; - parkeren op eigen terrein.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 181

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 373

Overige

Perceel oppervlakte 181

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland

De nieuwste koopwoningen in Wijk aan Zee