Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ideaal voor starters! In de kindvriendelijke woonwijk Schadewijk bevindt zich Havikstraat 56; een in 1952 gerealiseerde, later in 1973 op de begane grond (aan de achterzijde) uitgebouwde, sfeervolle ééngezinswoning (type eindwoning) met een privacy-biedende achtertuin, een in 1988 gerealiseerde garage en parkeergelegenheid direct voor de woning. En voor de jongste kinderen ligt, op enkele meters van de woning, een speelpleintje met diverse speeltoestellen voor de kinderen. De woning ligt op een perceel van 130m² eigen grond en is onder andere ingericht met een ruime L-vorm woonkamer, een uitgebouwde leefkeuken (met fraai keukenmeubel), drie prima formaat slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met garage en handige achterom. De ligging is zoals gezegd uitstekend; In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals onder andere diverse sportclubs, supermarkt, basisschool, NS-station en een mooi wijkpark met vijver. Via de diverse uitvalswegen zijn de snelwegen A50 en A59 binnen enkele minuten te bereiken. Bent u op zoek naar een ruime (uitgebouwde) betaalbare woning met garage? Dan moet u deze kans niet aan u voorbij laten gaan. Neem vandaag nog contact op met Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars en plan uw bezichtiging in bij deze mooie woning.

De woning wordt betreden via de hal welke is afgewerkt met een lichte PVC vloer. Hier bevinden zich de meterkast (met moderne schakelkast voorzien van 4 groepen van 16 ampère en een aardlekschakelaar), de trapopgang naar de 1ste verdieping, de toiletruimte (met modern wandcloset) en de toegangsdeur naar de woonkamer. Aan de achterzijde is deze woning uitgebouwd met een royale leefkeuken. Door het verplaatsen van de keuken is een speelse L-vorm woonkamer ontstaan. Naast een fraaie PVC vloer is de woonkamer afgewerkt met licht gestucte wanden, een schuurwerk plafond, een kunststof kozijn (voorzijde) met dubbele beglazing en beschikt het ook over een praktische trapkast. De aanwezige royale raampartijen in de voor- en achtergevel zorgen voor veel natuurlijke daglichttoetreding, hetgeen de woonkamer een extra aangename verblijfsruimte maakt. De uitgebouwde keuken met een modern keukenmeubel is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een fraai uitzicht over de achtertuin. Naast de nodige kast- en laderuimte is de keuken ingericht met diverse keukenapparatuur zoals een RVS Boretti fornuis met 6 pitten, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast.

Op de 1e verdieping treffen we naast de overloop drie prima formaat slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer aan. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 9,5m², 9,5m² en 7,6m² en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer en witte plafondplaten. De slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer zijn beide voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De geheel wit/zwart betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine (voorzien van een massage en regendouche), een vaste wastafel met meubel en een design radiator.

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier vind je een extra (slaap)kamer met dakkapel. Aansluitend vind je een berging.

De op het oosten gelegen achtertuin is vanuit de keuken middels een loopdeur bereikbaar en heeft een oppervlakte van circa 25m² (5m¹ breed en 5m¹ diep). Naast bestrating is zij afgewerkt met kunstgras en een stenen erfafscheiding en beschikt het over een praktische garage (ca. 18,7m²) en handige achterom.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 346
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 57.75
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.5
Tuin breedte 5.5
Tuin kwaliteit Verzorgd
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1952
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1952
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 346
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 57.75
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.5
Tuin breedte 5.5
Tuin kwaliteit Verzorgd
LeeftijdCV ketel 2012
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars