Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk verscholen in een rustige, breed opgezette autoluwe zijstraat van de Burgemeester Woltersstraat bevindt zich aan een groenrijk hofje met 5 patiowoningen en 8 levensloopbestendige woningen het Burgemeester van Berchemhof 15; een moderne, levensloopbestendige en energiezuinige woning, geheel instapklaar en met een hoogwaardig afwerkings- en inrichtingsniveau. Naast een compleet woonprogramma op de begane grond biedt deze semibungalow ook nog fijne extra (leef)ruimte op de bovenverdieping, waardoor zij in totaal over 100m² aan woonoppervlakte beschikt. De woning is in 2023/2024 gerealiseerd, ligt op in totaal 115m² eigen grond, is volledig gasloos en ingericht met een moderne entree/hal, een sfeervolle woonkamer met uitzicht op het groenrijke binnenhofje, een luxe open keuken met alle gewenste inbouwapparatuur, een ruime slaapkamer en luxe badkamer op de begane grond en twee prima formaat (slaap)kamers, een separate toiletruimte en een technische ruimte op de bovenverdieping. De uitstekend afgewerkte achtertuin -met handige achterom- en de externe tuinberging maken het geheel compleet. De ligging is prima; rustig en door groen omgeven, maar toch op korte afstand van de dorpskern met haar supermarkten, winkels, speciaalzaken en gezellige eetgelegenheden. Maar ook op korte afstand van zorgfaciliteiten, natuurgebied De Maashorst en de ontsluiting richting snelweg A50 (Den Bosch - Nijmegen). Parkeergelegenheid is er in de aanwezige parkeerhavens. Kortom; een beschutte ligging, het sociale karakter, de rust én de moderne faciliteiten maken dat het Zorgeloos Wonen is aan het Burgemeester van Berchemhof!

De woning wordt betreden middels de keurig en strak afgewerkte hal, waar zich de garderobe, de meterkast (14 groepen, 4 aardlekschakelaars), de geheel betegelde toiletruimte (met wandcloset) en een handige trap-/provisiekast bevinden. Vanuit de hal komt men in de woonkamer, die ruimtelijk en sfeervol aandoet. Zowel de hal als woonkamer zijn kwalitatief uitstekend afgewerkt met een moderne pvc-vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De woonkamer is ingericht met een comfortabele zit- en eethoek, waarbij de eethoek de verbinding vormt naar de op de achtertuin gerichte luxe open keuken met grote raampartij, die het ruimtelijke en open karakter van de woning extra vergroot. De keuken is ingericht met twee keukenblokken en voorzien van een keramiek werkblad. Naast de nodige kast- en laderuimte biedt zij ruimte aan allerhande keukenapparatuur zoals een inductie kookplaat met middenafzuiging en recirculatie-filter, een koelkast, vriezer, vaatwasser, hete luchtoven/magnetron, selsiuz quooker en koffiezetmachine. Ook de keuken is afgewerkt met dezelfde moderne pvc-vloer, stucwerk wanden en een luxe stucwerk plafond. Naast de achtertuin is vanuit de keuken ook de ruime slaapkamer bereikbaar. Deze heeft een oppervlakte van bijna 13m², ligt dus heerlijk rustig aan de achter-/tuinzijde van de woning en is afgewerkt met een pvc-vloer, licht gestucte wanden en een gestuct plafond. Middels een elektrisch bedienbaar rolluik kan de raampartij (draai-/kiepraam met hor + vast raam) verduisterd worden. Vanuit de slaapkamer kan de luxe, geheel betegelde badkamer betreden worden, welke is ingericht met een grote inloopdouche, een wandcloset en een wastafel met meubel.

Hier treffen we naast de overloop twee prima formaat (slaap)kamers, een separate toiletruimte en een technische ruimte aan. De kamers hebben beide een oppervlakte van ruim 11m² en zijn afgewerkt met een pvc-vloer, gestucte wanden en een licht gespoten plafond. Op één van de twee kamers zijn ook de witgoedvoorzieningen gerealiseerd. Beide kamers zijn voorzien van een draai-/kiepraam met hor, een vast raam en elektrisch rolluik. De toiletruimte is geheel betegeld en ingericht met een wandcloset en fonteintje. In de technische ruimte vinden we de warmtepomp met boilervat, het WTW-systeem, de verdeler van de vloerverwarming en de omvormer van de PV-panelen terug.

De op het oosten gelegen achtertuin is fraai afgewerkt met een geheel betegeld zonneterras, een keurige uniforme houten schutting en een praktische achterom. Ook een handig buitenkraantje ontbreekt er niet. Via de achterom/brandgang is de berging bereikbaar (ca. 5m²), welke prima geschikt is voor het stallen van bijvoorbeeld tuingereedschap en/of de fietsen.

Het Burgemeester van Berchemhof is vernoemd naar het laatste échte gemeentehoofd van de gemeente Heesch (burgervader van 1836 tot 1851) en betreft een inbreidingslocatie die in 2023/2024 is gerealiseerd tussen bestaande bebouwing.
De woning is gebouwd volgens strenge energie-eisen en volledig gasloos, hetgeen bijdraagt aan de duurzaamheid, de energiezuinigheid en het wooncomfort van de woning.
De woning is met dak-, muur- en vloerisolatie optimaal geïsoleerd. Ook is de woning grotendeels voorzien van elektrische rolluiken en horren en beschikt zij over 6 zonnepanelen.
Verwarming en warm water geschieden middels een individuele lucht-water warmtepomp met boilervat i.c.m. met vloerverwarming (zowel op de begane grond als bovenverdieping).
Ventilatie vindt plaats middels een balansventilatiesysteem met warmte-terugwinunit.
De buitenkozijnen zijn van hardhout en voorzien van HR++ glas.
De woning beschikt over een definitief energielabel A+++.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 26
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 115
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4
Tuin breedte 6.5
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 26
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 115
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4
Tuin breedte 6.5
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars