Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze hoekwoning is gelegen in de woonwijk Boxtel Oost op een ruim perceel. De woning heeft drie volwaardige slaapkamers, nette badkamer en een zeer interessant bijgebouw achter op het perceel. Dit bijgebouw kan voor vele verschillende doeleinden gebruikt worden, denk hierbij aan een kantoor, praktijkruimte, salon of een toffe speelkamer voor de kinderen.

De woning is gelegen aan een rustige weg met enkel bestemmingsverkeer en op loopafstand van vele voorzieningen zoals basisscholen, speeltuinen en winkelcentrum Oosterhof. De woning ligt op enkele minuten rijden van de snelwegen richting 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg.

Bouwjaar: 1974
Woonoppervlakte: 121m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 9m²
Externe berging: 34m² (multifunctionele ruimte in de achtertuin)
Perceel oppervlakte: 216m²
Energielabel: B geldig tot 12-02-2025

Indeling van de Woning:
Begane grond: Entree/hal, toilet, trapkast, doorzon-woonkamer en open keuken
Eerste verdieping: Overloop, twee slaapkamers, badkamer en wasruimte met toilet
Bergzolder: Voorzolder, stookruimte en slaapkamer

Begane grond:
U komt binnen in de ruime hal met toilet, meterkast en trapkast, de hal is voorzien van een lichte tegelvoer en een lichte kleur op de wanden. In de hal zit ook de verdeler voor de vloerverwarming waar de hele begane grond mee is voorzien. De hal biedt ruimte voor een ruime kast of garderobe. Via de hal heeft u toegang tot de zeer lichte doorzon-woonkamer en bevindt zich de vaste trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer:
De zeer lichte doorzon-woonkamer is ruim opgezet en kan op verschillende manieren ingedeeld worden. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer en strak gestucte wanden. Vanwege de grote raampartijen, zowel aan de voor als achterzijde van de woonkamer, kunt u de gehele dag genieten van zonlicht. De gashaard aan de voorzijde van de woonkamer brengt extra warmte en sfeer. Aan de achterzijde van de woonkamer kunt u te tuin betreden via de dubbele tuindeuren, dit is heerlijk om in de zomer te genieten van de (avond)zon.

Open keuken:
Vanuit de woonkamer komt u direct in de open keuken. De keuken staat in een hoekopstelling en is uitgerust met vierpits gaskookstel, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasser. Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin, dit middels een achterdeur.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het Westen waardoor u in de zomer heerlijk kunt genieten van de avondzon. De tuin is geheel verhard en voorzien van een multifunctionele ruimte en twee overkappingen. Onder deze overkapping is ruim plek voor een tuinset of loungebank. Daarnaast staat er ook een betonnen barbecue.

Multifunctionele ruimte:
Deze ruimte is zeer verrassend met ruim 34m² oppervlakte. De ruimte is nu in gebruik als opslag en zitkamer. De ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt gaan worden door de reeds uitgevoerde voorbereidingen op vloerverwarming, koud en warm water. De ruimte biedt mogelijkheid om opgesplitst te worden in twee aparte ruimtes.
De ingang van deze ruimte is eventueel af te scheiden van de tuin en hierdoor kan het als volwaardige werkruimte aan huis gaan dienen.

Eerste verdieping:
Met de vaste trap in de hal komt u op de overloop van de eerste verdieping. Deze geeft toegang tot de twee slaapkamers en de wasruimte met toilet aan de voorzijde van de woning. De vaste trap op de overloop geeft toegang tot de tweede verdieping. De vloer is voorzien van een hoogwaardige PVC vloer, zijn de wanden gestukt en voorzien van een lichte kleur.

Slaapkamer I: Dit is de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot de badkamer. De slaapkamer zelf is ruim 16m² en voorzien van een pvc vloer. De wanden zijn afgewerkt met licht stucwerk. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer toegankelijk, de badkamer is afgewerkt met douchecabine, hoek bad, wastafelmeubel en mechanische ventilatie.

Slaapkamer II: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en zeer ruim te noemen met 13m². De wanden zijn met verschillende materialen afgewerkt. De vloer is voorzien van een PVC vloer.

Wasruimte/toilet:
De voormalige badkamer is op dit moment in gebruik als wasruimte/toilet. Deze ruimte is gedeeltelijk betegeld en voorzien van verschillende toevoeren en afvoeren. Hier is ook het toilet van eerste verdieping. De ruimte is makkelijk om te toveren tot een tweede badkamer of extra slaapkamer.

Tweede verdieping:

Voorzolder:
Via de vaste trap op de overloop komt u op de voorzolder. De gehele zolder is voorzien van hoogpolige vloerbedekking. De voorzolder geeft toegang tot de derde slaapkamer, stookruimte en bergruimte op de tweede verdieping.

Slaapkamer III:
Deze slaapkamer is ook zeer ruim en op dit moment voorzien van een bedstee en vide bed. De gehele slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en strak gestukte wanden. Door het grote dakraam aan de achterzijde van de woning is de slaapkamer zeer licht en voelt daardoor zeer prettig aan.

Stookruimte:
In de stookruimte hangt de Remeha CV ketel uit 2011, de overige ruimte is te gebruiken als berging.

- Woning in rustige doodlopende straat met enkel bestemmingsverkeer
- Energielabel B
- HR-combi ketel Remeha in eigendom uit 2011
- Woning geheel voorzien van houten kozijnen, woning ook geheel voorzien van rolluiken
- Woning bijna geheel voorzien van HR++ glas

Vraag altijd naar de lijst van zaken.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.
Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- waarborgsom/bankgarantie van 10%

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 42.9
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 215
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5.5
Tuin breedte 7.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 42.9
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 215
Tuin achter Ja
Tuin diepte 5.5
Tuin breedte 7.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van de Langenberg Makelaardij