Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Erasmuslaan 6 Roosendaal

Deze ruime tussenwoning is gelegen in de Kroeven en heeft 3 slaapkamers, een ruime entree, een woonkamer met een leefkeuken. De achtertuin is keurig verzorgd en is gelegen op het zuid- oosten. Locatie: Gelegen in de wijk “Kroeven” te Roosendaal. Met de fiets bent u in 5 minuten in het centrum of op het treinstation. Met de auto bent u in 10 minuten op de A58 of de A17. Er zijn verschillende basisscholen in de buurt van de woning. Verschillende winkels inclusief een supermarkt zijn op loopafstand van de woning.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de voortuin loop je naar de voordeur, die toegang geeft tot de hal. In de hal is de meterkast, het toilet met fonteintje, de trapopgang naar de 1e verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer. Open vanuit de hal de deur naar de woonkamer en je voelt direct de sfeer die deze woning uitademt. De houtlook keramische tegelvloer geeft direct een warme indruk. In de woonkamer is ook de open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een 4-pits inductiekookplaat met “BORA” afzuigsysteem, een combi-oven, een oven, een vaatwasser, en een koelvries- combinatie. Het bovenblad van de keuken is van composiet. De achtertuin is bereikbaar vanuit de keuken door middel van een loopdeur.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers, het apart 2e toilet (sanibroyeur) en de badkamer te bereiken. Op de gehele verdieping ligt dezelfde laminaatvloer wat voor eenheid zorgt.

De verdeling is als volgt: Aan de voorzijde van de woning is het apart toilet (sanibroyeur) met wastafel meubel en 1 ruime slaapkamer gesitueerd. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafelmeubel, een designradiator, een design ligbad en een raam welke voor de natuurlijke ventilatie zorgt.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken. Hier kunt u een 3e slaapkamer creëren. Deze kamer heeft een recent geplaatste dakkapel welke voorzien is van een kunststofkozijn met twee draaikiepramen. Op deze verdieping is de opstelling voor de CV- installatie en is de aansluiting voor de wasmachine.

Exterieur: De achtertuin is op het zuid- oosten gelegen. De tuin is verzorgd en heeft een ruime achterom. Aan de achterzijde van de woning is een buitenkraan aanwezig.

Bijzonderheden: - Moderne keuken en badkamer 2024; - Verwarming en warm water via een Remeha Vaillant ecotec plus (2021, eigendom); - Dakkapel voorzien van een rolluik 2024; - 2e toilet (sanibroyeur) op de verdieping; - Energielabel B; - Vloeren en wanden netjes afgewerkt:

Indien interesse bel of mail: 085-2220901 (ook op zaterdag kunt u bellen voor een bezichtiging van 9:00 tot 13:00) [email protected]

Quinten Fortuin ERA content+ makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 148

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 347

Overige

Perceel oppervlakte 148

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars