Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooi en rustig gelegen ruime hoekwoning met royale tuin en hele grote garage. Gelegen in een kindvriendelijke omgeving. Op loop en fietsafstand van scholen en winkels gesitueerd en op een fijne en prettige locatie gelegen. Deze geweldige en vooral sfeervolle nette hoekwoning is gelegen in het gezellige dorpje Nieuwendijk met iets minder dan 4000 inwoners. Goed bereikbaar en rustig gelegen.

De grootste pluspunten zijn. - Royaal perceel van 230m² eigen grond - Een ruime woonoppervlakte van ca. 100m² - inhoud van ca. 498m³ gebouwd in 1974 - Voorzien van Airco en moderne keuken - Op eigen grond parkeerplaats voor 3 a 4 auto’s - Een zeer grote garage van bijna 11 meter diep (35m²) - 4 slaapkamers - Gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen en bereikbaarheid

De woning is keurig netjes onderhouden, rondom voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. In de achtertuin is een grote overkapping geplaatst en toegang tot de garage en een achterom.

Indeling van de woning: Begane grond: Entree/hal met meterkast, trapopgang en deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de riante Doorzon woonkamer met doorgang naar de open keuken. De woonkamer heeft door de grote raampartijen een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van een nette lichte houten vloer en is vooral erg sfeervol afgewerkt. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd welke is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is in de afgelopen jaren op een prachtige wijze gerenoveerd en voorzien van de een royale uitrusting aan apparatuur. Zo is er een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi- oven, koelkast. De keuken is grotendeels voorzien van moderne en nieuwe apparatuur en een ruime carrouselkast. Vanuit de keuken is de verzorgde achtertuin bereikbaar. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en keurig verzorgd. Een fraaie sierbestrating, borders met bloemen en een ruime sfeervolle overkapping maken het geheel compleet. Vanuit de tuin is er via twee plekken toegang tot de zeer grote en diepe garage (40 m²) met een elektrische deur en elektra. Het enige aandachtspunt bij deze woning zou het houtwerk van het kozijn aan de zijkant van de garage zijn. Dat is helaas wel aan vernieuwing toe.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 3 sfeervolle slaapkamers en de royale badkamer. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een airco. De gehele verdieping is keurig afgewerkt en voorzien van een nette laminaatvloer. De badkamer is netjes, volledig betegeld en voorzien van een ligbad/douchecombinatie, wastafelmeubel, wandcloset en designradiator. Geheel netjes betegeld en in een moderne uitstraling. De eerste verdieping is voorzien van moderne kunststof kozijnen met HR++ glas en draaikiepramen.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met aansluiting was-apparatuur en opstelling c.v.-installatie (Remeha Quinta HR 2008), diverse bergruimtes achter knieschotten. Voorts royale (4e) zolder(slaap)kamer met dakvenster en diverse bergruimtes achter schuifdeuren (knieschotten).

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht, scholen en supermarkt letterlijk op loopafstand. Ook is de woning dichtbij de diverse uitvalswegen gelegen waardoor men overal snel ter plekke is.

Heeft u interesse om deze aantrekkelijke woning eens van binnen te komen bekijken maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 499

Overige

Perceel oppervlakte 230

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 499

Overige

Perceel oppervlakte 230

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek