Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaande woning aan Rozenstraat 102, St. Willebrord: Ruimte, comfort en duurzaamheid

Welkom aan de Rozenstraat 102 in St. Willebrord, waar ruimte en comfort centraal staan. Deze uitgebouwde vrijstaande woning met vijf slaapkamers, twee badkamers en een royale tuin biedt alles wat u zoekt in een toekomstbestendig huis. Ideaal voor gezinnen of voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame woning met mogelijkheden voor gelijkvloers wonen.

Ruime en moderne indeling Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime hal met toegang tot alle vertrekken op de begane grond. De lichte woonkamer met grote ramen en een sfeervolle allesbrander loopt over in de open keuken, het hart van het huis. Deze keuken, met een praktische U-vormige opstelling voorzien van koelkast en oven , maakt koken een plezier.

De begane grond beschikt verder over een slaapkamer met airconditioning, ideaal voor gelijkvloers wonen, een badkamer met bad en douche en tevens een apart toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u directe toegang tot de zonnige tuin, een heerlijke plek om te ontspannen.

Bovenverdiepingen met veel mogelijkheden Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers, elk met veel daglicht. Ook bevindt zich hier een tweede badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel, ideaal voor het hele gezin of gasten. De tweede verdieping, die in 2022 is gerenoveerd, biedt nog eens twee extra slaapkamers dankzij de toevoeging van een dakkapel over de volle breedte van de woning. Dit maakt het huis perfect voor grotere gezinnen of mensen die extra werk- of hobbyruimtes nodig hebben.

Duurzaam en toekomstgericht Met het energielabel C en maar liefst 10 zonnepanelen, geplaatst in september 2023, biedt deze woning niet alleen comfort, maar ook een aanzienlijke besparing op uw energierekening. U geniet van alle voordelen van moderne duurzaamheid zonder in te leveren op wooncomfort.

Ruimte voor al uw wensen De woning beschikt over een ruime, inpandige dubbele garage met carport, voorzien van een automatische rolpoort. Deze ruimte kan uitstekend dienstdoen als opslag of werkplaats. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rustige, kindvriendelijke locatie Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, biedt de Rozenstraat 102 u de perfecte balans tussen een dorps gevoel en nabijheid van belangrijke voorzieningen. Scholen, winkels en parken liggen op korte afstand, en steden zoals Breda en Roosendaal zijn eenvoudig te bereiken voor werk of recreatie. Voor de natuurliefhebbers is de omgeving ideaal voor wandel- en fietstochten.

Samengevat: uw ideale thuis De Rozenstraat 102 biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en duurzaamheid. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, een tuin en een energiebesparende levensstijl is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar flexibiliteit en kwaliteit. Huur deze ideale woning voor €2475 per maand (exclusief GWL) en ervaar het woongenot in St. Willebrord.

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van dit huis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 832

Overige

Perceel oppervlakte 333

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 832

Overige

Perceel oppervlakte 333

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars