Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE PERFECTE WONING VOOR JOU EN JE GEZIN

Op zoek naar een huis dat alles heeft? Deze vrijstaande woning is ideaal voor twee-persoons huishoudens, jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen, of mensen die levensloopbestendig willen wonen. Met vijf ruime slaapkamers, een moderne keuken en een centrale ligging is dit je droomhuis. Hier woon je op een steenworp afstand van de Efteling en geniet je van een huis met energielabel A. Klaar om te verhuizen ?

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Vrijstaande woning: Geniet van de ultieme privacy en ruimte, zonder directe buren.
Centraal gelegen: Dichtbij alle voorzieningen en op slechts enkele minuten van de Efteling.
Energielabel A: Bespaar op je energierekening en woon duurzaam.
Vier slaapkamers: Perfect voor gezinnen die ruimte nodig hebben of thuis willen werken.
Volledig geïsoleerd: Comfortabel en energie-efficiënt wonen, het hele jaar door.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige vrijstaande woning en laat je verrassen door de ruimte en luxe die het te bieden heeft. Met een woonoppervlakte van 177 vierkante meter en een perceel van 281 vierkante meter heb je alle ruimte die je nodig hebt. De woning, met zijn energielabel A, is een voorbeeld van duurzaam wonen, waarbij comfort en efficiency hand in hand gaan.

RUIME EN LICHTE WOONKAMER

Bij binnenkomst word je welkom geheten in een ruime hal die leidt naar de lichte en open woonkamer. De grote ramen laten overvloedig daglicht binnenvallen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een behaaglijke warmte op koude dagen. Stel je voor hoe fijn het is om hier na een lange dag werken te ontspannen met een goed boek of een filmavond met de familie.

MODERNE KEUKEN UIT 2022

Aan de woonkamer grenst de moderne keuken, uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur. Deze keuken, vernieuwd in 2022, is een droom voor elke kookliefhebber. Van een ruime koelkast tot een geavanceerde oven en een energiezuinige vaatwasser, alles is aanwezig om de lekkerste maaltijden te bereiden. De strakke afwerking en de praktische indeling maken koken hier een waar genot.

VIER SLAAPKAMERS VOOR OPTIMALE RUIMTE

Met maar liefst vier slaapkamers en een kantoorruimte biedt deze woning alle ruimte die een gezin zich kan wensen. De kamers zijn stuk voor stuk ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Of je nu behoefte hebt aan een rustige werkplek, een speelkamer voor de kinderen, of een logeerkamer voor vrienden en familie, hier kun je alle kanten op.

RIANTE BADKAMER EN EXTRA MOGELIJKHEDEN

De woning beschikt over een riante badkamer die van alle gemakken is voorzien. Extra fijn is dat je de mogelijkheid hebt om een extra badkamer op de begane grond te realiseren, ideaal voor levensloopbestendig wonen of voor gasten. Met deze extra badkamer creëer je nog meer comfort en luxe.

ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN

De tuin, gelegen op het zuiden, is een ware oase van rust en privacy. Hier kun je volop genieten van de zon, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De groene omgeving en de ruimte maken het de perfecte plek voor gezellige barbecues, tuinfeesten of gewoon lekker ontspannen met een goed glas wijn.

ENERGIE-EFFICIËNTIE EN DUURZAAMHEID

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR-glas in massief houten kozijnen, wat zorgt voor een uitstekende isolatie. Het platte dak is in 2020 vernieuwd en de Intergas combiketel uit 2022 zorgt voor een efficiënte verwarming. De vloerverwarming op de begane grond draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten.

AANBOUW VOOR EXTRA WOONRUIMTE

In 2020 is er een aanbouw van circa 40 vierkante meter gerealiseerd op de begane grond. Deze extra ruimte biedt talloze mogelijkheden: van een ruime eetkamer tot een hobbykamer of zelfs een extra slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en maken het huis nog flexibeler en ruimer.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Als je op zoek bent naar een woning die écht alles biedt, dan moet je deze vrijstaande woning gezien hebben. Centraal gelegen, dichtbij de Efteling, met vijf slaapkamers en een energielabel A. Deze volledig geïsoleerde woning biedt niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. De massief houten kozijnen met HR-glas, een cv-ketel uit 2022 en vloerverwarming op de begane grond maken dit huis tot een energiezuinig paradijs. De moderne keuken en de mogelijkheid om een badkamer op de begane grond te realiseren voegen extra luxe en flexibiliteit toe.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 672

Overige

Perceel oppervlakte 300
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 672

Overige

Perceel oppervlakte 300
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg