Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voor iedereen die nog niet geslaagd is in het vinden van een woning komt hier een geweldige nieuwe kans... wat een fantastisch huis is dit! Aan een kindvriendelijk woonhofje gelegen, instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers, een luxe open woonkeuken en een fijne tuin gelegen op het zuidoosten.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met meterkast, trapopgang, kelderkasten de geheel betegelde toiletruimte met closet. De woonkamer, waar het grote raamwerk zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, is uitgerust met een tegelvloer, schouw en stucwerkwanden. Aan de voorzijde van de woonkamer is de zithoek gesitueerd en aan de achterzijde de eethoek met openslaande deuren naar de fijne tuin op het zuidoosten. Aangrenzend bevindt zich de open woonkeuken in hoekopstelling voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en voldoende bergruimte in de kasten.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers, een inbouwkast met de aansluiting voor de wasapparatuur en de badkamer voorzien van een douche en wastafel met meubel. Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde en is uitgerust met een elektrisch bedienbaar rolluik. Slaapkamer 2, eveneens aan de achterzijde gelegen, biedt toegang tot het platte dak. Slaapkamer 3, aan de voorzijde van de woning gelegen, wordt gebruikt als kantoorruimte en biedt een prachtig uitzicht over de groene speelweide aan de voorkant van de woning.

Zolder: Middels een vlizotrap bereik je de bergzolder, waar je alle ruimte hebt voor opslag. Tevens is hier de cv-combiketel opgesteld.

Tuin: De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en is ingericht met een terras, een vrijstaande stenen berging en een eigen achterom wat het parkeren van de auto op eigen terrein mogelijk kan maken.

Bijzonderheden: • Fijne kindvriendelijk woonerfje met voornamelijk bestemmingsverkeer. • Op loopafstand van een basisschool, de bushalte (richting Eindhoven), supermarkt en verschillende sportclubs gelegen • Keurig onderhouden en in 2014 op veel fronten gemoderniseerd met onder meer een nieuwe badkamer en toiletruimte, meterkast en cv. ketel. Dakpannen en goten zijn vervangen in 2016. De uitbouw/verbouw van de woonkamer en de nieuwe keuken hebben plaats gevonden in 2018. • Grotendeels voorzien van HR++ glas (met uitzondering van het wc-raampje en de dakramen op zolder). • Door de aanleg van de nieuwe Diepveldenweg bent u vanuit Luyksgestel binnen 30 minuten in Eindhoven, ASML en de High Tech Campus.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 206
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 206
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars