Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil jij landelijk wonen met vrij uitzicht over de weilanden en toch op korte afstand van stedelijk gebied zoals Breda en de Randstad dan is dit jouw kans!

Deze vrijstaande (klus)woning op een perceel van 595 m² biedt vele mogelijkheden zoals renovatie, uitbouw, het creëren van een levensloopbestendige woning of nieuwbouw. De woning is gelegen in het buitengebied van Lage Zwaluwe.

De woning is opgetrokken in metselwerk muren, betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer. De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing (alleen de woonkamer heeft enkel glas). De kozijnen op de verdieping zijn reeds vernieuwd. Het zadeldak is gedekt met dakpannen. De woning is aangesloten op een drukriool.

BIJZONDERHEDEN - Unieke rustige en vrije ligging; - De verdieping is voorzien van 2 grote dakkapellen met vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden; - Perceel van 595 m²; - 3 slaapkamers; - Badkamer op de begane grond; - Veel mogelijkheden (renovatie, uitbouw of nieuwbouw); - Nutsvoorzieningen: elektra, kabel, water en drukriool; - De woning betreft een kluswoning met als aandachtspunt dat de begane grond een laag plafond heeft (± 2m).

Voor alle renovatie,- uitbouw,- en/of nieuwbouw maar ook bestemmings- en gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met Era Focus Makelaars.

INDELING BEGANE GROND Entree/hal via bijkeuken met tegelvloer en houtkachel. Via de bijkeuken is er toegang naar de keuken.

KEUKEN De keuken is afgewerkt met vloer- en wandtegels en is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Tevens bevindt zich in de keuken de aansluiting voor de wasmachine.

BADKAMER (begane grond) De badkamer is gesitueerd op de begane grond en afgewerkt met vloer- en wandtegels. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en het toilet.

WOONKAMER De woonkamer is afgewerkt met Franse plavuizen vloertegels, sauswerk wanden en een houten balken plafond. De woonkamer is voorzien van een houtkachel (tevens mogelijkheid voor plaatsen palletkachel) en de meterkast.

EERSTE VERDIEPING Via de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers. De eerste verdieping is voorzien van 2 grote dakkapellen met vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden.

Slaapkamer 1 voorzien van dakkapel met vrij uitzicht op achtergelegen landerijen. Slaapkamer 2 voorzien van dakkapel met vrij uitzicht op achtergelegen landerijen. Slaapkamer 3 met zicht op de zijtuin.

TUIN De tuin loopt rondom de woning en is aangelegd met gazon, verhardingen en beplantingen. Tevens staat in de tuin een houten tuinhuis.

SITUERING Lage Zwaluwe (Blauwe Sluis) is centraal gelegen tussen Dordrecht, Breda, Waalwijk en Tilburg. Het heeft een uitstekende bereikbaarheid, de A16 is op korte afstand gelegen en daarnaast heeft het een eigen treinstation met aansluiting op station Breda, Zevenbergen en Dordrecht. Door de centrale ligging zijn o.a. de steden Rotterdam, Antwerpen, Breda en Dordrecht goed bereikbaar. Op dit moment zijn er ontwikkelingen in verschillende delen van Nederland omrent nieuwe hoogspanningsverbindingen t.b.v. TenneT, zo ook in de polder van Hooge en Lage Zwaluwe, voor meer informatie inzake de hoogspanningsverbindingen raden wij aan om onderzoek te doen naar de eventuele gevolgen.

ALGEMEEN - Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door NVM. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. - Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen. - Afhankelijk van het bouwjaar is een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule. - Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 595
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 595
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda