Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Volledig afgewerkt, dus helemaal instapklaar voor de scherpe vraagprijs van €965.000,-!

INFO:
Deze energiezuinige, klassiek gebouwde eengezinswoning, met gelegenheid tot beroep aan huis, is gebouwd in 2021 en werkelijk van alle gemakken voorzien. Plan vrijblijvend een bezichtiging in en laat u verrassen door de ruimte, rust en privacy die deze woning te bieden heeft!
In het kort:
- De woning beschikt over ruime leefkeuken met uitzicht op de riante tuin, royale living, speelkamer, maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers, kantoorruimte met eigen ingang, extra werkplek, wasruimte, inpandige berging en zeer ruime overkapping!
- 255m2 woonoppervlak met een overkapping van 26m2
- Een fraai perceel met veel privacy van maar liefst 910m2 op steenworp afstand van de dorpskern van Lieshout
- De woning is volledig geïsoleerd; muur-, dak- en vloerisolatie, HR++ beglazing, lucht water warmtepomp, WTW installatie en maar liefst 22 zonnepanelen, dat resulteert in energielabel A+++
- De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming
- De vele raampartijen en deuren, deels kamerhoog, zorgen voor veel lichtinval en een prachtig contact met de tuin en de omgeving
- Lieshout is een rustig dorp met relatief veel gezinnen. Het dorp beschikt over veel groen, diverse winkels (o.a. supermarkt/bakker/slager/kledingwinkels/drogist), scholen, sportactiviteiten, restaurant met heerlijk terras en ligt onder de rook van Eindhoven (15 autominuten) en Helmond (8 autominuten)

Graag nemen wij u mee in de indeling van deze woning, waar geen meter onbenut is gelaten!

BEGANE GROND: hal, keuken, woonkamer, speelkamer, toilet, bijkeuken, wasruimte, kantoorruimte, inpandige berging, separate werkplek.

ENTREE:
U komt binnen in de hal, waar de meterkast zicht bevindt. De hal is afgewerkt met glad stucwerk en beschikt over sfeervolle wandverlichting. Door de klassieke glasdeur staat de hal in directe verbinding met de grote leefkeuken.

LEEFKEUKEN:
Wat een prachtige, royale ruimte die uitzicht biedt op het terras en de diepe tuin! Wie droomt er nou niet van een keuken die aanvoelt als het hart van het huis? De ruimte is voorzien van gladstucwerk, prachtige pvc vloer en dimbare lichtspots. De strakke, doch rustieke keukenopstelling, geeft een warme sfeer. De wandopstelling is voorzien van veel opbergruimte en heeft een klassieke uitstraling door de houtnerf en kamerhoge kasten. De inbouw nis is werkelijk een plaatje door de koperen achterwand, koperen kokend waterkraan en zwarte spoelbak. De wandopstelling is voorzien van oven, vaatwasser op hoogte en grote koelkast. Het grote kookeiland is voorzien van opberglades en kasten aan voor- en achterzijde, kookplaat met afzuiging (recirculatie) en elektrapunt. De kamerhoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval en uitzicht over de tuin. Via de dubbele schuifpui staat de keukenruimte direct in verbinding de terrasoverkapping. Heerlijk een kopje koffie drinken in de ochtendzon en genieten van het uitzicht!

WOONKAMER:
Aan de voorkant van de woning bevindt zich de riante woonkamer, met ook hier weer veel raampartijen die een mooie lichtinval en uitzicht op de straat geven. De woonkamer is voorzien van een pvc vloer (gelegd in Hongaarse-punt patroon), houten wandpanelen, glad stucwerk en dimbare lichtspots. De glasdeur biedt zowel privacy als een open verbinding met de keuken.

SPEELKAMER/WERKKAMER:
Een fijne ruimte met veel lichtinval door de raampartijen voorzien van glad stucwerk, pvc vloer en dimbare lichtspots. Deze kamer biedt toegang tot een zeer royale trapkast.

TOILET:
Voorzien van wandcloset, fonteintje, betegelde achterwand, glad stucwerk, pvc vloer en lichtspot met bewegingssensor.

BIJKEUKEN:
De bijkeuken dient uitstekend als verkeers- en tevens opbergruimte. U vindt hier ingebouwde (garderobe)kasten met een zee aan ruimte! Tevens verleent de bijkeuken toegang tot het toilet, inpandige berging, wasruimte en kantoorruimte. Middels de achterdeur bereikt u de achtertuin.

WASRUIMTE:
Deze praktische wasruimte is voorzien van gladstucwerk, pvc vloer en lichtpunt met bewegingssensor. De ingebouwde was kokers zorgen ervoor dat de was eenvoudig de wasruimte bereikt vanuit de eerste verdieping.

KANTOORRUIMTE:
Thuis werken of een beroep aan huis is ideaal middels deze kantoorruimte met eigen ingang. Ook in deze ruimte zorgen de kamerhoge raampartij en de deur voor een prettig lichtinval en uitzicht op de tuin! De kantoorruimte is afgewerkt met gladstucwerk, pvc vloer en ingebouwde lichtspots.

INPANDIGE BERGING:
Een zee aan ruimte en opbergmogelijkheden biedt deze inpandige berging met openslaande deuren naar de oprit aan de voorkant van de woning. In de berging bevindt zich de technische installatie en biedt middels een schuifdeur toegang tot een separate werkplek. De muren zijn voorzien van glad stucwerk en de vloer is ook hier voorzien van pvc, gelegd in Hongaarse-punt patroon. Het lichtpunt in deze ruimte is voorzien van bewegingssensor.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, 4 slaapkamers, toilet, badkamer

TRAPOPGANG/OVERLOOP:
De trapgang is een beleving op zich… Het hoge plafond, prachtige lichtinval, sfeervolle wandverlichting en bijzonder mooie hardhouten trappen zorgen voor een perfect plaatje! De royale overloop die u bereikt middels deze trapopgang, biedt toegang tot 4 slaapkamers, separaat toilet en badkamer. Over de gehele bovenverdieping vindt u wederom muren voorzien van gladstucwerk, pvc vloeren (Hongaarse-punt patroon). De dimbare wandverlichting verzorgt een warme, rustige sfeer.

4 SLAAPKAMERS:
Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis vindt u 2 (zeer) ruime slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over een tweetal raampartijen die zorgen voor een natuurlijke lichtinval, glad gestucte muren en pvc vloer. Voor de binnendeuren is gekozen voor een strak design en hoogwaardig, modern deurbeslag met magneetsluiting.

SEPARAAT TOILET:
Voorzien van wandcloset, betegelde achterwand, glad stucwerk, pvc vloer en lichtspot met bewegingssensor.

BADKAMER:
Modern en praktisch gaan perfect samen in deze compacte, slim ingerichte badkamer. De badkamer beschikt over een wasmeubel met veel opbergruimte, waskommen met muurkranen, een tweetal was kokers die uitkomen in de wasruimte beneden en ruime inloopdouche met regendouche, muurkraan en inbouwnis. De raampartij zorgt voor veel daglicht en natuurlijke ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING:
Slaapgedeelte, inloopkast met en suite badkamer, separaat toilet

SLAAPGEDEELTE:
Een mooie ruimte, die in verbinding staat met de inloopkast, met veel lichtinval. Er is geen plafond ingebouwd, waardoor u wegkijkt tot aan de nok van het huis. De prachtige pvc vloer zorgt voor een warme, rustige sfeer.

INLOOPKAST MET EN SUITE BADKAMER:
Via een open verbinding komt u in de inloopkast met en suite badkamer. Ook hier weer licht ten overvloeden door de grote de dakvensters van Velux Classico. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel met een tweetal waskommen en muurkranen en ruime inloopdouche met regendouche en muurkraan. Bijzonder veel privacy biedt deze riante tweede verdieping!

SEPARAAT TOILET:
Voorzien van wandcloset, betegelde achterwand, glad stucwerk, pvc vloer en lichtspot.

EXTRA INFORMATIE:
- Medio 2024/2025 worden de straat en het riool volledig vernieuwd, meer informatie hierover vindt u op de website onzeopenbareruimte.nl/lankelaar-schutsstraat



Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- het is koper bekend en koper accepteert dat de kelder overige inpandige ruimte betreft en geen gebruiksoppervlakte wonen. Aan de kelder kunnen niet dezelfde eisen worden gesteld zoals deze aan woon / leefruimte worden gesteld. De kelder is vochtig en om deze reden heeft verkoper een ontvochtiger in de kelder staan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 889
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel A_PPP
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 910
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 21
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per direct
Tuin lengte achtertuin Lengte: 3000 Breedte: 1800 Oppervlakte: 540
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 250
Inhoud woonhuis 889
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
Villa Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Dorpskern Ja
Energielabel A_PPP
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 910
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 21
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp, warmte Terugwininstallatie
Aanvaarding opmerking Aanvaarding per direct
Tuin lengte achtertuin Lengte: 3000 Breedte: 1800 Oppervlakte: 540
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--