Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Ruime hoekwoning met dubbele garage, eigen oprit, grote slaapkamers en ligging op een ruim en zonnig perceel (220m²) in het populaire "Spaaihoef" gedeelte van de Achtse Barrier te Eindhoven!

WAT OPVALT AAN DE WONING: - Betreft een ruime hoekwoning met dubbele garage alsmede een eigen oprit; - Gunstige ligging in het gewilde "Spaaihoef" gedeelte van de Achtse Barrier; - Stucwerk plafonds en pleisterwerk wandafwerking; - Gehele parterre en 1e verdieping voorzien van een laminaatvloer; - O.a. op korte afstand van de Internationale School, Eindhoven Airport en Philips Medical; - Dak, muur en vloerisolatie alsmede praktisch geheel dubbele beglazing (energielabel C); - Ruim en op de zonzijde gesitueerd perceel van maar liefst 220m²;

VRAAGPRIJS: € 479.000,-- AANVAARDING: In overleg (op korte termijn mogelijk)

INDELING VAN DE WONING Deze leuke woning is gelegen aan een ventweg. Naast de eigen oprit, en de dubbele garage, is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig. De woning is grotendeels voorzien van pleisterwerk wandafwerking en stucwerk plafonds. De gehele begane grond, en de eerste verdieping, zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

HAL/ENTREE Entree met meterkast, trapopgang, toiletruimte met fonteintje en doorloop naar de woonkamer.

WOONKAMER/KEUKEN Ruime L- vormige living (ca 38m2) met erkerraam aan voorzijde en praktische berg-/provisiekast. Aansluitend open doorgang naar keuken met moderne inrichting compleet met inbouw apparatuur te weten een vaatwasser, koelkast, diepvries, gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken geeft een loopdeur toegang tot het zonnige perceel.

EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een drietal slaapkamer en de badkamer.

SLAAPKAMER(S) Slaapkamer 1 (ca. 16m²): Ruime "master" slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning; Slaapkamer 2 (ca. 13m²): Eveneens een ruimte tweede slaapkamer, aan de voorzijde van de woning gesitueerd; Slaapkamer 3 (ca. 6m²): De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen; Slaapkamer 4 (ca. 22m²): Mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer op de zolderverdieping.

BADKAMER De badkamer is ingedeeld met een vaste wastafel, tweede toilet en een ligbad met douchescherm.

TWEEDE VERDIEPING Bereikbaar middels vaste trap tref je de ruime open zolderruimte welke voorzien is van een dakraam. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor was- en droogvoorzieningen en de opstelplaats t.b.v. de C.V.-installatie (Nefit HR Combiketel bouwjaar 2018). Er is ruim voldoende bergruimte onder de kapschuinte aanwezig.

BUITENRUIMTE/ DUBBELE GARAGE Op zonzijde gesitueerde achtertuin met eigen achterom, brede dubbele brede dubbele garage met twee kanteldeuren waarvan een elektrisch bedienbaar.

LIGGING EN LOCATIE Deze leuke woning is gelegen in gewilde woonwijk "Achtse Barrier" te Eindhoven in het populaire "Spaaihoef" gedeelte kort nabij park en groen en op korte afstand van winkels, scholen, Eindhoven Airport, de Internationale School, Philips Medical, treinstation Best, de bushalte alsmede uitvalswegen o.a. de A2, A50 en de Boschdijk.

BIJZONDERHEDEN - Ruime hoekwoning met dubbele garage; - Gehele parterre en 1e verdieping voorzien van laminaatvloer; - Bouwjaar 1986; - Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie; - Praktisch gehele woning voorzien van dubbel glas; - Energielabel C; - Betreft een goed onderhouden woning met mogelijkheid tot modernisering van toilet en badkamer (Indien gewenst kunnen we serieuze kandidaten in contact brengen met onze huisaannemer welke hiervoor een kostenindicatie kan afgeven); - Bitumineuze dakbedekking garage in 2022 vernieuwd. Dakbedekking keuken ca 8 jaar oud; - Buitenschilderwerk daar waar nodig in 2023 bijgewerkt; - Ligging nabij scholen, winkelcentrum en uitvalswegen; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk; -Uw makelaar: Tim de Rouw.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA