Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Helemaal af, om door een ringetje te halen, instapklaar… En zo kunnen we nog wel even doorgaan over deze geheel gerenoveerde en luxe afgewerkte 2-onder-1-kapwoning met voormalige garage, die momenteel in gebruik is al berging en wasruimte.

Binnenshuis kun je rekenen op een ruime woonkamer, luxe en gezellige woonkeuken, 3 slaapkamers (4 mogelijk) en een stijlvolle badkamer. Achter de woning ligt een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin met een ligging op het zuiden. De woning is voorzien van 10 zonnepanelen en een laadpaal voor de auto. Wat wil je nog meer?

Kom snel een keer langs om binnen te kijken, maar pas op: je bent direct verkocht!

Indeling
Begane grond
Je komt de woning binnen via de entree aan de zijkant van het huis, waar je ook de toegang tot een handige berging vind. In de berging vind je een vaste kastenwand met schuifdeuren.

In de hal vind je de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is uiteraard ook de woonkamer toegankelijk.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis en hier zijn grote ramen aanwezig die voor een aangename lichtinval zorgen. Het geheel is zeer smaakvol afgewerkt met een tegelvloer met comfortabele vloerverwarming en stucwerk in neutrale kleuren op de wanden.

Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en hier vind je de splinternieuwe en ruim opgezette keuken. De luxe keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling met een kookeiland, waarbij je meer dan voldoende kast- en werkruimte tot je beschikking hebt. Daarnaast ben je hier voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi oven, Quooker, koffiemachine, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een wijnklimaatkast.

In de woonkeuken is ruimte voor een lange eettafel, waaraan vrienden en familie plaats kunnen nemen als zij gezellig op bezoek komen.

Grenzend aan de keuken vind je een handige waskamer met inpandig toegang tot de berging.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn ieder van een goed formaat, hebben een fijne lichtinval en zijn zoals verwacht keurig netjes afgewerkt met een lichte laminaatvloer en stucwerk op de wanden. In één van de kamers ben je voorzien van vaste kasten.

De zeer luxe badkamer is recent gerenoveerd en hier ben je voorzien van een tweede toilet, design wastafelmeubel met dubbele wandkranen, inloopdouche met regendouche en een ligbad.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar zich ook de cv opstelling bevindt. Hier kun je met gemak een ruime vierde slaapkamer realiseren.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden en deze is zeer netjes aangelegd, op een manier waardoor je er weinig onderhoud aan zult hebben. De tuin is ingericht met sierbestrating, diverse beplanting en sfeervolle tuinverlichting.

Locatie
Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van dit leuke, instapklare gezinshuis. Deze ligt in de rustige, kindvriendelijke wijk Maaskantje met in de straat voldoende parkeermogelijkheden.

De woning heeft een top ligging en is gevestigd centraal in het dorp. Op steenworp afstand vind je diverse winkels, supermarkt, basisscholen en sportverenigingen. Daarnaast is er een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten A. Dit verloopt op 01-09-2032.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 218

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 218

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch