Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HET HART VAN GEESTENBERG
Ontdek een woning die uitblinkt in comfort en gemak, perfect afgestemd op de dynamiek van jonge gezinnen en de wensen van hen die levensloopbestendig willen wonen. Gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Geestenberg, biedt dit huis een solide basis voor een harmonieus gezinsleven, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

DE KERN VAN KWALITEIT: ONZE WONING IN DETAIL
- Locatie en Leefomgeving: Gelegen aan de Warande in Eindhoven, een rustige en kindvriendelijke buurt met alle gemakken dichtbij.
- Stadsleven en Voorzieningen: Het centrum van Eindhoven en dagelijkse voorzieningen zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.
- Comfortabel en Praktisch: Slaapkamer en badkamer op de begane grond, plus drie slaapkamers en een badkamer boven. Een drempel vrije woning!
- Tuin en Buitenleven: Een sfeervolle achtertuin op het zuiden met berging biedt een heerlijke buitenruimte.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
Stap binnen in een wereld van rust en ruimte. De woonkamer, met een royale oppervlakte en gericht op de tuin, baadt in het licht dankzij de grote raampartijen. De PVC vloer, strakke stucwerk wanden en plafond creëren een moderne en onderhoudsvriendelijke leefomgeving. 

De keuken, functioneel en uitnodigend, biedt alle benodigde faciliteiten om je kookkunsten te etaleren. De slaapkamer op de begane grond, grenzend aan een volledig uitgeruste badkamer, maakt het huis toekomstbestendig en geschikt voor alle levensfasen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk voor een frisse en eigentijdse uitstraling. De tweede badkamer is praktisch ingericht en biedt comfort voor het hele gezin. En er bevindt zich een toilet op beiden verdiepingen

De tuin op het zuiden met z'n 12 meter diep is een verlengstuk van het woongenot. Hier geniet je van privacy, zon en ruimte voor kinderen om te spelen of voor het houden van een barbecue met vrienden.

EEN OPROEP TOT ACTIE DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN
Is dit de woning waar je naar op zoek bent? Zie je jezelf al genieten van de zon in de tuin of ontspannen in de ruime woonkamer? Plan dan nu een bezichtiging in via onze website en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van dit prachtige huis in Geestenberg. Dit is jouw kans op een thuis dat vandaag én in de toekomst bij je past. Maak de stap naar een leven vol comfort en gemak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 468

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij