Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rijksweg 44 Margraten

Wonen en werken op een fraaie zichtlocatie in Margraten, aan de doorgaande weg die Maastricht met Gulpen, Vaals en Aken verbindt. De ligging op circa 7 kilometer van Maastricht en circa 20 autominuten van de snelweg A2 en A76 is zowel zakelijk als privé een uitstekende keuze. Het multifunctionele pand, thans ingericht met representatief kantoor op de begane grond en een zeer ruime bovenwoning, heeft energielabel A++ en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Wat u aan de voorzijde niet kunt zien, is het prachtige uitzicht vanaf de dakterrassen richting het Heuvelland. Het bestemmingsplan biedt diverse gebruiksmogelijkheden, ook om het pand geheel te bewonen.

Locatie:
De ligging is uitstekend, aan de doorgaande Rijksweg en met een bushalte voor de deur. Bus 350 zorgt voor uitstekende verbindingen met Cadier en Keer, Maastricht (Céramique/treinstation), Gulpen (busstation), Vaals en Aken. Na een korte wandeling staat u in het hart van het dorp met een supermarkt, enkele winkels en horecagelegenheden. Voorzieningen als kinderopvang, een basisschool, sportfaciliteiten, huisarts, apotheek en een fysiotherapeut maken het wonen (en werken) in Margraten heel aantrekkelijk.

Globale indeling:

Bovenwoning (180m2):
Volg de trap vanuit de ontvangsthal, naar de overloop van de bovenwoning. Aan de voorzijde zijn een bijkeuken/wasruimte, een moderne badkamer en een ruime slaapkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche, wandcloset en een wastafelmeubel. In de slaapkamer, waar een eikenhouten vloer ligt, geeft een trap toegang tot een multifunctionele kamer met een dakterras.

Aan de andere kant van de overloop geeft een glazen deur toegang tot de eetkamer, die in verbinding met de keuken en woonkamer staat. De speelse splitlevel indeling en de grote ramen zorgen voor een bovenwoning die geheel terecht ‘uniek’ genoemd mag worden. In de keuken staat een moderne opstelling met een groot kookeiland en een wandopstelling, met alle benodigde inbouwapparatuur.

De woonkamer met open haard kan geheel als zitkamer worden ingericht. Blikvanger is de schouw met inbouwhaard en een breed plateau van natuursteen, dat als zitgelegenheid of tv-meubel gebruikt kan worden. Een brede pui met grote ramen en een schuifpui, aan de zuidkant, zorgt voor veel lichtinval en uitzicht om in te lijsten.
In het achterste deel van de bovenwoning zijn nog twee slaapkamers en een badkamer. De eerste kamer is voorheen als kinderkamer gebruikt en de achterste kamer is de master bedroom, met een eikenhouten vloer. In de tweede badkamer ziet u een ligbad, wandcloset en een dubbel wastafelmeubel.

Dakterras:
Een van de unieke aspecten van de bovenwoning is het grote dakterras, te bereiken vanuit de woonkamer en master bedroom. Met een oppervlakte van ruim 40 m2, volop zon en met een recent vernieuwde vloer, is dit een plek om volop van het buitenleven te genieten. Het uitzicht naar het Heuvellandschap is ieder seizoen van ongekende schoonheid…

Kantoor (330m2):
Momenteel is er een gezamenlijke entree van het kantoor en de bovenwoning. Het realiseren van een separate entree behoort tot de mogelijkheden. In de ontvangsthal ziet u direct dat dit pand een speelse indeling heeft. Er is een kantoorruimte aan de voorzijde, die ook als berging gebruikt kan worden. Een paar treden lager loopt u naar een representatieve vergaderruimte en een gang, waaraan het dames- en herentoilet grenzen. Vanuit de eerste vergaderruimte is het souterrain te bereiken, in gebruik als serverruimte.
Aan de voorzijde zijn twee lichte kantoorruimtes, beiden met een grote schuifpui voor een optimale lichtinval. De grootste ruimte is de kantoortuin met een entresol en een kantine/vergaderruimte. In de hoek van de kantoortuin is de pantry, waardoor een goede kop koffie of thee nooit ver weg is.

Dit is het perfecte voorbeeld van stijlvol wonen en werken buiten de stad, maar niet afgelegen en met alle voorzieningen in de nabijheid!


Bijzonderheden:
- Bestemming ‘dorpsvoorzieningen verspreid’
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, af te sluiten met een elektrisch bedienbare toegangspoort
- 44 zonnepanelen op de verschillende platte daken
- Representatief kantoor op de begane grond (circa 330 m2)
- Zeer ruime bovenwoning (circa 180 m2) met vier slaapkamers en twee badkamers
- Twee dakterrassen met uniek uitzicht naar het Heuvelland
- Oplevering vrij van huur en gebruik (mogelijk op korte termijn)
- Verkoop inclusief (een deel van) de kantoorinventaris is bespreekbaar
- Energielabel A++
- Het pand is in 2011 volledig gerenoveerd


Belangrijke informatie voor de koper:

Oplevering : het object zal worden verkocht en geleverd als “as is-where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de "as is-where is" koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiende uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2, en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het as is-where is karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte. Het object zal worden opgeleverd vrij van huur en gebruik.

Due Diligence : tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

Zekerheidsstelling :de waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper : koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening en risico een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het onderhoud.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 520
Inhoud woonhuis 1400
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 520
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Hr-107 Eigendom
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 39
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 13

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 520
Inhoud woonhuis 1400
Aantal verdiepingen 4

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Energielabel A_PP
In overleg Ja
Landelijk Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 520
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Hr-107 Eigendom
Aan drukke weg Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 39
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Fidus Makelaardij