Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zonder te bellen direct een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE: WELKOM THUIS

Droom je van een huis dat met je meegroeit naarmate je leven verandert? Zoek niet verder! Deze prachtige, vrijwel nieuwe woning, gebouwd in 2022, heeft alles wat je nodig hebt en meer. Of je nu op zoek bent naar een levensloopbestendig huis, meer ruimte voor je gezin of een comfortabele plek voor twee personen, deze woning biedt het allemaal. Laat je verrassen door de royale ruimtes, moderne voorzieningen en de prachtige tuin waar je elk seizoen van kunt genieten. Dit is de plek waar comfort, stijl en duurzaamheid samenkomen.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Bouwjaar 2022: Geniet van de luxe en zekerheid van een vrijwel nieuw huis dat voldoet aan de nieuwste bouwstandaarden.
Royaal Woonoppervlak: Met 149 m² aan leefruimte, heb je alle ruimte die je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van het leven.
Moderne Keuken en Luxe Badkamers: Een stijlvolle open keuken vormt het hart van het huis, en twee luxe badkamers bieden de ultieme ontspanning.
Energiebesparend en Duurzaam: Met energielabel A+++, gasloos, verwarmd via een warmtepomp en voorzien van 25 zonnepanelen.
Vier Slaapkamers: Perfect voor gezinnen, logés of het creëren van een eigen hobbyruimte.
Prachtige Tuin: Met een eigen achterom, twee schitterende terrassen en genoeg ruimte om te tuinieren of te spelen.

UITGEBREIDE WONINGOMSCHRIJVING: JE NIEUWE THUIS

Stap binnen in deze magnifieke woning en laat je direct betoveren door de lichte, open sfeer. De hal verwelkomt je met een gevoel van warmte. De open keuken, compleet met de nieuwste inbouwapparatuur, nodigt uit om de meest culinaire meesterwerken te creëren. Stel je voor hoe je vrienden en familie vermaakt in de ruime eetkamer, het gelach en de gesprekken weerkaatsend in deze uitnodigende ruimte.

De woonkamer, een plek van comfort en elegantie, biedt een ruimtelijke indeling die uitnodigt tot gezellig samenzijn of rustig ontspannen met een goed boek. Elke hoek van deze woning straalt een gevoel van stijl en verfijning uit, van de subtiele kleurtinten tot de hoogwaardige afwerkingen.
Op de begane grond vindt je grenzend aan de achtertuin een ruime masterbedroom, aan de straatzijde bevindt zich nog een kleinere slaapkamer

Ga je de trap op, dan vind je twee slaapkamers. Elke kamer is een oase van rust, waar je je kunt terugtrekken na een drukke dag. Of je nu een thuiskantoor, een logeerkamer of een hobbyruimte nodig hebt, deze woning biedt de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen.

De badkamers zijn een waar genot, met moderne voorzieningen en een gevoel van luxe dat je elke dag opnieuw verwelkomt. Denk aan een ontspannend bad na een drukke dag of een snelle douche in de ochtend, alles is mogelijk.

Buiten vind je de prachtige tuin, een groene oase waar je kunt genieten van de zon, barbecueën op een van de terrassen of gewoon ontspannen met een kopje koffie. De eigen achterom maakt het gemakkelijk om vanuit de tuin het huis in en uit te gaan, en biedt extra gemak en privacy.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM: JE TOEKOMSTVOORZIENING

Duurzaamheid staat centraal in dit huis. Met een indrukwekkend energielabel A+++, een warmtepomp en maar liefst 25 zonnepanelen, is deze woning klaar voor de toekomst. De gasloze leefomgeving zorgt voor een lagere energierekening en draagt bij aan een beter milieu, wat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de generaties die na ons komen.

ZINTUIGEN PRIKKELEN EN OPROEP TOT ACTIE

Stel je voor dat je op een zonnige ochtend je eerste kopje koffie op het terras nipt, terwijl de zon je huid verwarmt en de frisse lucht je zintuigen prikkelt. Het ruisen van de bladeren in de tuin, vermengd met het zachte gezang van vogels, brengt een gevoel van kalmte en welzijn. Dit is de plek waar je herinneringen maakt en momenten koestert. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en plan direct een bezichtiging. Dit huis wacht op iemand die het tot een thuis maakt. Wees diegene die de deur opent naar een nieuwe toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 365

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 149
Inhoud woonhuis 618

Overige

Perceel oppervlakte 365

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond