Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen met alle woonvoorzieningen op het gelijkvloers en direct grenzend aan het gezellig leventje van het bruisend Europaplein.
Dit maakt deze twee-onder-een-kapwoning, met maar liefst 143 m² woonoppervlakte en een garage, bijzonder aantrekkelijk. Zo’n compleet huis kom je niet vaak tegen.

Zodra je binnenstapt, voel je direct waarom dit huis zo speciaal is. De huidige eigenaar heeft het met veel zorg en oog voor detail ingericht, waardoor jij als koper hier meteen van kunt genieten.

De lichte leefruimte is heerlijk ruim, met aan de voorzijde een comfortabel zitgedeelte en aan de achterzijde een complete keuken die fraai overloopt in de serre. Verder zijn er twee slaapvertrekken op het gelijkvloers gelegen met aangrenzend een tweede badkamer.

De openslaande deuren bieden toegang tot de zonnige, beschutte tuin met gezellig overdekt terras grenzend aan de garage.

Op de verdiepingen vind je drie ruime slaapkamers en een gerenoveerde badkamer (2024), compleet met ligbad, tweede toilet en een vaste wastafel.

Entree, meterkast (groepenkast met 3 fasen aansluiting 2023) en gastentoilet (2024) - Ruime woonkamer grenzend aan fraaie inbouw keuken (2015) welke is voorzien van gascomfort, afzuigdamkap en elektrische oven. Vanuit woonkamer doorgang naar praktische wasruimte welke is voorzien van alle witgoed aansluitingen). Via de tussengang komt u in de slaapvertrekken welke respectievelijk 8,7 en 14,6 m2 groot zijn. Aangrenzend een fraaie badkamer (2021) met vloerverwarming.




Overloop - 3 slaapvertrekken (resp. 16,4 - 8,4 en 9,3 m2) - fraaie badkamer (gerenoveerd in 2024)

Via vlizotrap doorgang naar de bergzolder.

Souterrain:
Kelder ruimte van ca 38 m2.

- woning kan na aanpassing ingedeeld worden voor dubbele bewoning;
- zolder is in 2020 geïsoleerd met 10cm Rockwool en vervolgens afgewerkt met gipsplaten;
- zonnepanelen installatie (2023, 405 wph) _

Omgeving :
Hulsberg ligt op het Centraal Plateau op een hoogte van ongeveer 130 meter. Vanaf Hulsberg stroomt de Hulsbergerbeek in noordoostelijke richting naar de Geleenbeek. Langs deze beek ligt het natuurgebied Hulsberger Beemden.
Centraal gelegen in Zuid-limburg, op het kruispunt van een aantal rijkswegen. Binnen 10 minuten bent u in zowel Heerlen, Maastricht als Valkenburg.

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);

- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst;

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Belangrijke informatie voor de koper:
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 142.9
Inhoud woonhuis 687.88
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 472
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 142.9
Inhoud woonhuis 687.88
Aantal verdiepingen 4

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 472
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?